arkadaşlar merhaba kredim 240 oldu yüzyüze edğitim tamamlandı ve 4 dersim kaldı bunlar
dil ve anlatım 7 2 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım
türk edebiyatı 5 1 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım ocakta tekrar sınava girinci muaf olabailirmiyim ?
türk edebiyatı 6 1 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım ocakta tekrar sınava girinci muaf olabailirmiyim ?
türk edebiyatı 7 1 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım ocakta tekrar sınava girinci muaf olabailirmiyim ?
arkadaşlar bu dil ver anlatım 7 ye nasıl çalışırım hep yazar isimleri kitaplar diğerlerini geçtim birtek bu kaldı
dil ve anlatım 7
Re: dil ve anlatım 7
evet 3. girişte derslerinden muaf olabilirsin hatta ikinci ek sınav yapılırsa oradada muaf olabilirsin..dil anlatım 7 den geçmen için yazarları bilmen gerekiyor bunun içinde ezber yapman gerekir.mustafa1300 yazdı:arkadaşlar merhaba kredim 240 oldu yüzyüze edğitim tamamlandı ve 4 dersim kaldı bunlar
türk edebiyatı 5 1 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım ocakta tekrar sınava girinci muaf olabailirmiyim ?
türk edebiyatı 6 1 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım ocakta tekrar sınava girinci muaf olabailirmiyim ?
türk edebiyatı 7 1 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım ocakta tekrar sınava girinci muaf olabailirmiyim ?
arkadaşlar bu dil ver anlatım 7 ye nasıl çalışırım hep yazar isimleri kitaplar diğerlerini geçtim birtek bu kaldı
-
bursadayım ben 2. ek sınav galiba ankara ve istanbulda mecburiyetten oacak ı beklicez inş. dil anlatım ı geçerim yoksa kalacak 2. sınava 
birde diploma notu nasıl belirleniyor ?

mustafa1300 yazdı:bursadayım ben 2. ek sınav galiba ankara ve istanbulda mecburiyetten oacak ı beklicez inş. dil anlatım ı geçerim yoksa kalacak 2. sınava
şu linkten bakabilirsinhttp://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... aa1c782a72

Bol bol soru çöz, sınavda daha önce çıkmış sorulara çalış, kitap arkasındaki (ünite sonlarındaki) testlere çalış atıyorum 10 tane soru varsa en az 7 tanesini çözebilmen gerekiyor zaten sınavlarda 20 sorunun 7-8 tanesi garanti çıkmış sorulardan ve kitabın ünite sonlarındaki sorulardan çıkıyor.Dil ve anlatımı mutlaka geçmen gerekiyor.mustafa1300 yazdı:arkadaşlar merhaba kredim 240 oldu yüzyüze edğitim tamamlandı ve 4 dersim kaldı bunlar
Mezun