dil ve anlatım 7

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
mustafa1300

dil ve anlatım 7

Mesaj gönderen mustafa1300 » 14 Eyl 2011, 19:41

arkadaşlar merhaba kredim 240 oldu yüzyüze edğitim tamamlandı ve 4 dersim kaldı bunlar

dil ve anlatım 7 2 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım

türk edebiyatı 5 1 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım ocakta tekrar sınava girinci muaf olabailirmiyim ?

türk edebiyatı 6 1 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım ocakta tekrar sınava girinci muaf olabailirmiyim ?

türk edebiyatı 7 1 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım ocakta tekrar sınava girinci muaf olabailirmiyim ?

arkadaşlar bu dil ver anlatım 7 ye nasıl çalışırım hep yazar isimleri kitaplar diğerlerini geçtim birtek bu kaldı

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: dil ve anlatım 7

Mesaj gönderen gülbeyaz » 14 Eyl 2011, 19:45

mustafa1300 yazdı:arkadaşlar merhaba kredim 240 oldu yüzyüze edğitim tamamlandı ve 4 dersim kaldı bunlar

türk edebiyatı 5 1 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım ocakta tekrar sınava girinci muaf olabailirmiyim ?

türk edebiyatı 6 1 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım ocakta tekrar sınava girinci muaf olabailirmiyim ?

türk edebiyatı 7 1 kere girdim 1 de ek sınava girdim ama başarılı olamadım ocakta tekrar sınava girinci muaf olabailirmiyim ?

arkadaşlar bu dil ver anlatım 7 ye nasıl çalışırım hep yazar isimleri kitaplar diğerlerini geçtim birtek bu kaldı
evet 3. girişte derslerinden muaf olabilirsin hatta ikinci ek sınav yapılırsa oradada muaf olabilirsin..dil anlatım 7 den geçmen için yazarları bilmen gerekiyor bunun içinde ezber yapman gerekir.

mustafa1300

Mesaj gönderen mustafa1300 » 14 Eyl 2011, 19:50

bursadayım ben 2. ek sınav galiba ankara ve istanbulda mecburiyetten oacak ı beklicez inş. dil anlatım ı geçerim yoksa kalacak 2. sınava :)

birde diploma notu nasıl belirleniyor ?

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 17 Eyl 2011, 11:15

mustafa1300 yazdı:bursadayım ben 2. ek sınav galiba ankara ve istanbulda mecburiyetten oacak ı beklicez inş. dil anlatım ı geçerim yoksa kalacak 2. sınava :)

birde diploma notu nasıl belirleniyor ?

şu linkten bakabilirsinhttp://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... aa1c782a72
Resim

Kullanıcı avatarı
efecan
Asistan

Mesaj gönderen efecan » 17 Eyl 2011, 13:03

mustafa1300 yazdı:arkadaşlar merhaba kredim 240 oldu yüzyüze edğitim tamamlandı ve 4 dersim kaldı bunlar

Bol bol soru çöz, sınavda daha önce çıkmış sorulara çalış, kitap arkasındaki (ünite sonlarındaki) testlere çalış atıyorum 10 tane soru varsa en az 7 tanesini çözebilmen gerekiyor zaten sınavlarda 20 sorunun 7-8 tanesi garanti çıkmış sorulardan ve kitabın ünite sonlarındaki sorulardan çıkıyor.Dil ve anlatımı mutlaka geçmen gerekiyor.
Mezun

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön