MEZUNUMMMMMMMMM :)
Re: MEZUNUMMMMMMMMM :)
mezun yazıyormu? bende bir bölümde aktif , bir bölümde kayıt yenileme yazıyor da 

Tebrikler üniversitedaş (bu nasıl kelimeyse) arkadaşım. Emeklerin boşa çıkmadı. Darısı üniversite mezuniyetine inşallah...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
teşekkür ederimFurkan92 yazdı:mezun yazıyormu? bende bir bölümde aktif , bir bölümde kayıt yenileme yazıyor da

teşekkür ederim üniversitedaş ( bence çok güzel bir kelimeemrahk yazdı:Tebrikler üniversitedaş (bu nasıl kelimeyse) arkadaşım. Emeklerin boşa çıkmadı. Darısı üniversite mezuniyetine inşallah...

ya konuyla alakasız olucak afedersin ama zorunlu dersler bölümünde ders yok . muaf derslerde 4 tane ders var . 229 ortak , 80 alan kredim var . Mezuniyet için 80 mi gerekli , 80'in üzerine çıkmak mı ? bu koşullarda mezunmuyumdur tam emin olmak istiyorum da 

80 olması yeterliFurkan92 yazdı:ya konuyla alakasız olucak afedersin ama zorunlu dersler bölümünde ders yok . muaf derslerde 4 tane ders var . 229 ortak , 80 alan kredim var . Mezuniyet için 80 mi gerekli , 80'in üzerine çıkmak mı ? bu koşullarda mezunmuyumdur tam emin olmak istiyorum da

ya arkadaslar benim toplam kredim 203 ortak kredim 68 genel kültür alanım bu yüzden bizde ortak kredi nin 80 olması sartı kalkmıstı zorunlu dersimde kalmamıs ama hala mezun yazmıyor korktum ben bir sorunmu var yardımcı olurmusunuz mezun olmam gerekiyor diye biliyordum 

Çokkk acil yardımm!! Sınav sonucuna göre 204 kredim var alkan kredim 100 küsür 9 dönemim toplam dönemim 13 zorunlu dersim yok ama öğrencilik durumum kayıt yenileme yazıyor mezun yazmıyor acil yardım!!!
Öğrenci No : 2072035681
Adı : AHMET Soyadı : ÖZTÜRK
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 13 AOL'de Okuduğu Dönem : 9
Toplam Kredi : 204 Alan Kredi : 112
ZORUNLU DERS YOK ORTAK DERSLER BİTTİ HEPSİNDEN BİR KEZ GİRDİM VE MUAF OLDUM
Adı : AHMET Soyadı : ÖZTÜRK
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 13 AOL'de Okuduğu Dönem : 9
Toplam Kredi : 204 Alan Kredi : 112
ZORUNLU DERS YOK ORTAK DERSLER BİTTİ HEPSİNDEN BİR KEZ GİRDİM VE MUAF OLDUM
toplam kredim 197
alan kredim 129
dönem 10
öğrencinin zorunlu dersi bulunmuyor
ama hala mezun yazmıyor ayrıca genel bilgilerimde kayıt yenileme yazıyor acaba daha sınav sonuçları düşmedi krediler kısmından falan baktık ondan mııııı ay bi sevinemedim gittiii
alan kredim 129
dönem 10
öğrencinin zorunlu dersi bulunmuyor
ama hala mezun yazmıyor ayrıca genel bilgilerimde kayıt yenileme yazıyor acaba daha sınav sonuçları düşmedi krediler kısmından falan baktık ondan mııııı ay bi sevinemedim gittiii
Ya olamaz çok korkuyorum rahatsız oldum boyle olmaması lazım offff !!! Yoksa resmı olarak acıklanmadımı ? Offffffff ruh hastası olucam !
Arkadaşlar mezunsunuzdur merak etmeyin kısa zamanda durumunuzu mezuna çevirirlir, hayırlı olsun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Emrah kayıt yenileme yazıyor yaaa :S