Mezun olabilmen için zorunlu derslerden geçmen ya da muaf olman gerek.umutbektasan yazdı:arkadaslar merhaba benim bir sorunum var ve bilgi sahibi olanlarınızdan yardımcı olmanızı rica edeceğim.
Ben açıköğretim lisesi 4 yıllık sosyal bilimler öğrencisiyim
alan kredim 76 toplam kredim 188 ve toplam dönemim 9
Ben ek sınav için 4 kredilik alan dersinden geçme ve ortak dersten kalmadan mezun olabileceğimi düşünerek hiç ortak ders secmedim 4 tane alan dersi seçtim gerisini seçmeli derslerden seçtim bir de zorunlu ders var onlardan hiç ders seçmedim. Ben sınavda 4 kredilik alan derslerinden birini bile gecersem mezun mu olacağım yoksa zorunlu derslerden tekrar sınava mı gireceğim şimdiden teşekkürler.
Ek Sınav Sonuçları
Re: Ek Sınav Sonuçları
zoorunlu derslerde geçmeden yada muaf olmadan mezun olamazsın. eğer zorunlu dersler kısmında ders kalmazsa o zaman mezun olabilirsin.umutbektasan yazdı:arkadaslar merhaba benim bir sorunum var ve bilgi sahibi olanlarınızdan yardımcı olmanızı rica edeceğim.
Ben ek sınav için 4 kredilik alan dersinden geçme ve ortak dersten kalmadan mezun olabileceğimi düşünerek hiç ortak ders secmedim 4 tane alan dersi seçtim gerisini seçmeli derslerden seçtim bir de zorunlu ders var onlardan hiç ders seçmedim. Ben sınavda 4 kredilik alan derslerinden birini bile gecersem mezun mu olacağım yoksa zorunlu derslerden tekrar sınava mı gireceğim şimdiden teşekkürler.
-
teşekkürler artemis ve gülbeyaz.
bir ankaralı olarak geç yazdım ama ice20 arkadaşımız yardımcı olmuş.. Otobüsten indiğiniz yerde ankaray var aştiden binin bahçelievlerde inin ordan 200 metre ileride gazi hastanesi karşısı..
-
zorunlu dersler kısmında ders kalmamışsa ve halaa kredi eksiğin varsada mezun olabiliyormusun acaba ? mesela hiç zorunlu dersim yok hepsinden geçmişim yada muaf olmuşum ama 180 kredim var.gülbeyaz yazdı:zoorunlu derslerde geçmeden yada muaf olmadan mezun olamazsın. eğer zorunlu dersler kısmında ders kalmazsa o zaman mezun olabilirsin.umutbektasan yazdı:arkadaslar merhaba benim bir sorunum var ve bilgi sahibi olanlarınızdan yardımcı olmanızı rica edeceğim.
- şubat soğuğu
- Acemi
olamazsın 192 kesin olacak 

Adı : BATUHAN Soyadı : ÇETİN
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Arkadaşlar sonuçları yarın sabah görebilirsiniz sisteme yüklenmeye başlanıyor sayfada değişiklik yapılmış hazır olun 

Arkadaşlar bu öğrenci sayfasında bir hata olabilir mi ???
Benim ortak derslerden kalan bir dersim yok.Alan kredim eksikti.Bu ek sınav ile büyük ölçüde onu da geçtim ve tamamlandı.
Toplam kredim tutuyor ve alan kredisini de bu ek sınav ile tamamladığımda mezun olmam gerekmiyor mu ?
Öğrenci sayfamda zorunlu dersler adı altında analitik geometri-1 dersi mevcut.
Açık lisenin sitesinden baktım ve analitik geometri-1 dersi alan dersi olarak görünüyor.
Ben fen bilimleri bölümündeyim.
Ama analitik geometri 1 dersine ilk defa giriyorum sınavına.Alan derslerinden en az bir kere sınava girme zorunluluğu olduğu için bu ders zorunlu dersler adı altında verilmiş olabilir mi.
Yani eğer öle ise ek sınavda ben analitik geometri sınavına ilk kez girmiş olup tüm alan derslerinden sınava girmiş olucam..
Birisi aydınlatsın ne olur...
Benim ortak derslerden kalan bir dersim yok.Alan kredim eksikti.Bu ek sınav ile büyük ölçüde onu da geçtim ve tamamlandı.
Toplam kredim tutuyor ve alan kredisini de bu ek sınav ile tamamladığımda mezun olmam gerekmiyor mu ?
Öğrenci sayfamda zorunlu dersler adı altında analitik geometri-1 dersi mevcut.
Açık lisenin sitesinden baktım ve analitik geometri-1 dersi alan dersi olarak görünüyor.
Ben fen bilimleri bölümündeyim.
Ama analitik geometri 1 dersine ilk defa giriyorum sınavına.Alan derslerinden en az bir kere sınava girme zorunluluğu olduğu için bu ders zorunlu dersler adı altında verilmiş olabilir mi.
Yani eğer öle ise ek sınavda ben analitik geometri sınavına ilk kez girmiş olup tüm alan derslerinden sınava girmiş olucam..
Birisi aydınlatsın ne olur...
Heryere yazıyorum kusura bakmayın
Öğrenci No : 2072035681
Adı : AHMET Soyadı : ÖZTÜRK
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 13 AOL'de Okuduğu Dönem : 9
Toplam Kredi : 204 Alan Kredi : 112
ZORUNLU DERS YOK ORTAK DERSLER BİTTİ HEPSİNDEN BİR KEZ GİRDİM VE MUAF OLDUM
Öğrenci No : 2072035681
Adı : AHMET Soyadı : ÖZTÜRK
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 13 AOL'de Okuduğu Dönem : 9
Toplam Kredi : 204 Alan Kredi : 112
ZORUNLU DERS YOK ORTAK DERSLER BİTTİ HEPSİNDEN BİR KEZ GİRDİM VE MUAF OLDUM
arkadaşlar şimdi yola çıksam yarın çıkma belgesini alabilir miyim? yarın verecekler mi yani?
Vericekler bende ankaradayım . Sende mezun yazdımı ?
bir de mezun yazısı nerde yazıyor, bilen var mı?
şu an daha yazmıyor ama biz gidene kadar yazar herhalde di mi?İdealistt yazdı:Vericekler bende ankaradayım . Sende mezun yazdımı ?
Evet Büyükbir ihtimalle
iyi ben biletimi alıp yola çıkayım o zamanİdealistt yazdı:Evet Büyükbir ihtimalle