tebrikler ''Gülbeyaz'' aramıza hoşgeldingülbeyaz yazdı:siz hiç tebrik etmeyin beni
ama yineden söyleyeyim hepiniz mezunsunuz hepinizi tebrik ederim
![]()
![]()
![]()

tebrikler ''Gülbeyaz'' aramıza hoşgeldingülbeyaz yazdı:siz hiç tebrik etmeyin beni
ama yineden söyleyeyim hepiniz mezunsunuz hepinizi tebrik ederim
![]()
![]()
![]()
Rasko tebriklerraskolnıkov yazdı:sonunda bende mezunum çok şükür darısı uğraşanlara inşallah
teşekkür ederim kardeşim üniversiteyi kazanmak bu diplomayı almaktan çok çok kolayİdealistt yazdı:Rasko tebriklerraskolnıkov yazdı:sonunda bende mezunum çok şükür darısı uğraşanlara inşallahBaşarılar
Vallahi çok doğru dedin üniversite olayı çok daha basitraskolnıkov yazdı:teşekkür ederim kardeşim üniversiteyi kazanmak bu diplomayı almaktan çok çok kolayİdealistt yazdı:Rasko tebriklerraskolnıkov yazdı:sonunda bende mezunum çok şükür darısı uğraşanlara inşallahBaşarılar
accursed yazdı:Emrahk sen sanırım bir yere yazmıştın cuma cumartesi pazar çıkma belgesi alabilirsiniz diye öyle bir gelişme var mı? Bu arada bende mezunum artık, sırada geldi Marmara'ya
Sonuç olarak kurtuldukemrahk yazdı:accursed yazdı:Emrahk sen sanırım bir yere yazmıştın cuma cumartesi pazar çıkma belgesi alabilirsiniz diye öyle bir gelişme var mı? Bu arada bende mezunum artık, sırada geldi Marmara'ya
Herkesi tebrik ederim...
O sözü ben söylemedim ama acil bir durum olduğu için (üniversitelere acil çıkma belgesi götürülmeli) bu yüzden haftasonları da bu belgeyi vereceklerini tahmin ediyorum.
Bu arada ek sınav 19 Eylül'de açıklanacak demiştim yanıldım, MAÖL sitesi yanılttı bizi..