çıkma belgesi alma ?
çıkma belgesi alma ?
Merhaba arkadaşlar ve sonunda açık lise bitti darısı bitiremeyenlerin başına şimdi sırada Anadolu fakültesi açık öğretim üniversitesi var Ek tercihlerde açıktan bi bölüm yazacam şimdiden çıktı belgesi almam lazım Tecrübeli arkadşlara sorim dedim ben şanlıurfada yaşıyorum iş yüzünden ankaraya mesai saatleri gidip gelemiyorum burdaki halk eğitimlerden alabilirmiyim yada kargo ile alabilirmiyim Ve nezaman içerisinde elimde olur bana bi yol gösterin şimdiden teşekürler
ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
Re: çıkma belgesi alma ?
Yokmu cvp yazacak bi allahın kulu
ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
Tebrikler,
Çıkma belgesi için;
Bu belgeyi indirip eksiksiz doldur,
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/dilekc ... ornegi.pdf
Sonra Ziraat Bankası'na 10TL Açık Lise diploma harç ücretini yatırıp, dekontunu al, ardından nüfus cüzdanı fotokopini çektir. Sonra dilekçeyi, diploma harç dekontunu ve nüfus fotokopisini bir zarfa koyup PTT şubelerinden APS ile aşağıdaki adrese yolla;
M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara
Çıkma belgesi için;
Bu belgeyi indirip eksiksiz doldur,
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/dilekc ... ornegi.pdf
Sonra Ziraat Bankası'na 10TL Açık Lise diploma harç ücretini yatırıp, dekontunu al, ardından nüfus cüzdanı fotokopini çektir. Sonra dilekçeyi, diploma harç dekontunu ve nüfus fotokopisini bir zarfa koyup PTT şubelerinden APS ile aşağıdaki adrese yolla;
M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
eğer ankaraya kargo ile dilekçe gönderirsen 2 hafta içerisinde gelir..........
ama bazı üniversiteler halk eğitimden alınan mezun olduğuna dair yazı yı da kabul ediyorlar
ama bazı üniversiteler halk eğitimden alınan mezun olduğuna dair yazı yı da kabul ediyorlar
Anladım dostlarım sapolun varolun
Arkadaşlar bende çıkma belgesini bilgisyardan doldurdum eksiksiz olarak. İmzaladım bu ...... yerleri elimizle mi doldurmamız gerekiyodu?
Farketmez, ister elle doldur, istersen de indirmeden bilgisayarla. Önemli olan belgeleri eksiksiz Ankara'ya ulaştırmak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
tamam dostum çok teşekkürler
bi konu açmıştım onu sil bu konudan devam ederiz
Yetkin varsa sana zahmet.