AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ'ne ;
ANKARA
Okulunuzun ......... öğrenci numaralı,..... dönem Akfif öğrencisiyim.Bu yıl yapılan ek sınava girdim başarılı oldum,fakat yinede mezuniyetim için gereken ..... kredi eksiğim kaldı.Bu yıl yapılan ÖSYS sınavı sonu ......... üniversitesine yerleştim ve kayıt olacağım.Üniversiteye kayıt olabilmem için ve mezun olamadığım taktirde bir sonraki sene sınava girince yaşacağım Büyük hem piskolojik,hemde maddi kayıplar için 2. bir Ek sınavın bizlere geçmiş senelerde olduğu gibi bize de verilmesini istiyorum.
Gereğinin yapılmasını Kurumunuzdan arz ederim.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ HALKLA İLİŞKİLER İÇİN
HALKLA İLİŞKİLER TELEFONLARI
Tel : 0 312 296 94 77 : Açık Öğretim Lisesi
MAİL İÇİN
aloegitim@meb.gov.tr
POSTA İLE GÖNDERMEK İÇİN(UPS İLE GÖNDERİN-HIZLI KARGO GÖNDERİN.)
M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara
Arkadaşlar el yazınız ile yazın gönderin daha çok kale alırlar.Ama mutlaka posta ile gönderin. UPS yani hızlı kargo ile.
2.EK SINAV DİLEKÇE ÖRNEĞİ(KOPYALA-YAPIŞTIR-GÖNDER)
2.EK SINAV DİLEKÇE ÖRNEĞİ(KOPYALA-YAPIŞTIR-GÖNDER)
En son daswet tarafından 15 Eyl 2011, 17:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Re: 2.EK SINAV DİLEKÇE ÖRNEĞİ(KOPYALA-YAPIŞTIR-GÖNDER)
Aaa benim dilekçem, bunun telif hakları bana ait izinsiz kullanmışsın. 
Şaka bir yana, dilekçeme ek olarak yazdığın 'gerekirse Ankara'da yapılsın'' kısmını sil bence, zaten Ankara'da yapılacak eğer yapılırsa...

Şaka bir yana, dilekçeme ek olarak yazdığın 'gerekirse Ankara'da yapılsın'' kısmını sil bence, zaten Ankara'da yapılacak eğer yapılırsa...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
düzelttim inşallah yaparlar kardeş
12 Kredilik 2.Ek Sınav Hayırlı Olsun 25 Eylül Ankarada