GEOMETRİ -2 EK SINAV SONUCU YANLIŞ.
GEOMETRİ -2 EK SINAV SONUCU YANLIŞ.
Geometri 2 yi hepsini dogru yaptım ama yanlış gelmiş sorun nedir nasıl çözümlerim ? Hepsinin sonuclari dogru
Re: GEOMETRİ -2 EK SINAV SONUCU YANLIŞ.
bende geometri 2 den sınava girdim sonuçları kontrol etmedim fakat bende geçememiş gözüküyorum 

1 ay özel ders aldım.Geçmiş soruları hocayla çözdük.Aynı sorular çıktı , 85 almam gerekirken 35 aldım.yarın posta gönderip düzeltilmesini isteyeceğim.
birebir soruları hocayla çözdüysen kesinlikle dilekçe gönder emek harcamışsın hemde 

Evet hocayla çözdüm,birebir aynı sorulardı.Hoca alanında başarılı bir hocaydı.yarın dilekçe göndereceğim ups ile.
- şubat soğuğu
- Acemi
arkadaşlar bende geo-2 den kaldım hayırdır bi yanlışlıkmı var nedir
Adı : BATUHAN Soyadı : ÇETİN
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
85 nerde, 35 nerde? Eğer kendine güveniyorsan ve 85 aldım diyorsan kesin itirazını et. Sonuçları da burada paylaşırsan diğer arkadaşlarımıza da yol göstermiş olursun...daswet yazdı:1 ay özel ders aldım.Geçmiş soruları hocayla çözdük.Aynı sorular çıktı , 85 almam gerekirken 35 aldım.yarın posta gönderip düzeltilmesini isteyeceğim.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Yarın sabah ilk işim UPS ile gerekli belgeleri göndererek İtiraz etmek olacak.Paylaşacağım.
geçen sınavda bende aynı sorunla karşılaştım.
Mantık 2 dersinde geçer not almam gerekirken düşük puan almıştım
Soru kitapçığına adımı yazdım ve sınava girdiğim derslerin cevaplarını hem soru kitapçığa hemde cevap anahtarına işaretledim.
Sınav cevapları yayınlandığında soru kitapçığıyla cevapları karşılaştırdım, geçer not aldım.
Oysa sınav sonuçları açıklandığında dersten geçer not almadığımı gördüm.
10 lirada da olsa para yatırmamak ve uğraşmamak adına sonucu kabul ettim.
Emeğinin arkasında durmanı ve hakkını savunmanı takdir ettim.
İnşallah itarazın istediğin gibi sonuçlanır.
Mantık 2 dersinde geçer not almam gerekirken düşük puan almıştım
Soru kitapçığına adımı yazdım ve sınava girdiğim derslerin cevaplarını hem soru kitapçığa hemde cevap anahtarına işaretledim.
Sınav cevapları yayınlandığında soru kitapçığıyla cevapları karşılaştırdım, geçer not aldım.
Oysa sınav sonuçları açıklandığında dersten geçer not almadığımı gördüm.
10 lirada da olsa para yatırmamak ve uğraşmamak adına sonucu kabul ettim.
Emeğinin arkasında durmanı ve hakkını savunmanı takdir ettim.
İnşallah itarazın istediğin gibi sonuçlanır.