Son bir soru . Yardımcı olursanız sevinirimm
Son bir soru . Yardımcı olursanız sevinirimm
Ben kazandığım üniversiteden memnun değilim . Bu sene kaydımı yaptırıcam ama gitmiycem , çünkü 4 yıllık bi fakülte istiyorum . Şimdi merak ettiğim konu şu ; benim normal stabil çalıştığım bir işim var . Bu senede dersaneye gidip sağlam çalışıp sınava öyle girmek istiyorum . Ama malum gündüz dersaneye gidemem ama hazırlanmamda gerikiyor . Ne yapmam lazım veya akşam eğitim veren dersaneler mevcutmu mesela 4'ten sonra falan ?
- şubat soğuğu
- Acemi
Re: Son bir soru . Yardımcı olursanız sevinirimm
akşam bilemem ama haftasonu olabilir
Adı : BATUHAN Soyadı : ÇETİN
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Dersane kayıtları çoktaann başladı. Gidip bir dersaneyle görüş. Hafta sonu öğrencisi ol. Hafta içi 4'ten sonra da etütlere gidersin. Hocalarla konuşup aöl'de okuduğunu söylersin. Birebir alırsın.Konu eksiğin kalmaz. Sorularınla ayrıca ilgilenirler. Dersane araştırmasını iyi yapmalısın. Tercihin çok önemli olacak. Gidip birkaçıyla görüş. Dersler başlamıştır öğrencilerle konuş. Şu sıralarda derse gidenler genelde geçen senede o dersanede olan öğrencilerdir.Onun dışında çalışma düzeni oluşturman ve uygulaman gerekli. Düzenli bi çalışma temposu tutturursan istediğin yeri kazanırsın. Dersane için acele etmelisin. Çünkü dersleri bir kere kaçırırsan yakalaman çok zor olur. Çalıştığınıda hesaba katarsak durum biraz daha kötü olur. Diyeceğim o ki; hasta olsan bile derslere git!.. Bende aynı durumdaydım hafta içi çalışıp hafta sonu dersaneye gidiyordum. Ve ben 19:00'a kadar çalışıyordum. Sen şanslısın. Hocalar çookk yardımcı oldular. Ege teks. müh. kazandım. İstersen yapamayacağın şey yoktur. Bunu asla unutma. Aol'de okuyan herkesin içinde sonsuz azim olduğuna eminim. En yakın zamanda dersaneye kaydını yaptır ve gelecek sene müjdeyi verFalan yazdı:Ben kazandığım üniversiteden memnun değilim . Bu sene kaydımı yaptırıcam ama gitmiycem , çünkü 4 yıllık bi fakülte istiyorum . Şimdi merak ettiğim konu şu ; benim normal stabil çalıştığım bir işim var . Bu senede dersaneye gidip sağlam çalışıp sınava öyle girmek istiyorum . Ama malum gündüz dersaneye gidemem ama hazırlanmamda gerikiyor . Ne yapmam lazım veya akşam eğitim veren dersaneler mevcutmu mesela 4'ten sonra falan ?

Çok teşekkürler . Ya bu sene hiç çalışmadım 2 yıllık bir üniversite tuttu . Ama 2 yıllık okumak istemiyorum . Kaydımı yaptırıcam gitmiycem . Dediğin gibi gidip görüşüp adam gibi çalışmaya başlayıp güzel bi okul kazanıcam . İlgin alakan için ayrıca teşekkür ediyorum .Artemis yazdı:Dersane kayıtları çoktaann başladı. Gidip bir dersaneyle görüş. Hafta sonu öğrencisi ol. Hafta içi 4'ten sonra da etütlere gidersin. Hocalarla konuşup aöl'de okuduğunu söylersin. Birebir alırsın.Konu eksiğin kalmaz. Sorularınla ayrıca ilgilenirler. Dersane araştırmasını iyi yapmalısın. Tercihin çok önemli olacak. Gidip birkaçıyla görüş. Dersler başlamıştır öğrencilerle konuş. Şu sıralarda derse gidenler genelde geçen senede o dersanede olan öğrencilerdir.Onun dışında çalışma düzeni oluşturman ve uygulaman gerekli. Düzenli bi çalışma temposu tutturursan istediğin yeri kazanırsın. Dersane için acele etmelisin. Çünkü dersleri bir kere kaçırırsan yakalaman çok zor olur. Çalıştığınıda hesaba katarsak durum biraz daha kötü olur. Diyeceğim o ki; hasta olsan bile derslere git!.. Bende aynı durumdaydım hafta içi çalışıp hafta sonu dersaneye gidiyordum. Ve ben 19:00'a kadar çalışıyordum. Sen şanslısın. Hocalar çookk yardımcı oldular. Ege teks. müh. kazandım. İstersen yapamayacağın şey yoktur. Bunu asla unutma. Aol'de okuyan herkesin içinde sonsuz azim olduğuna eminim. En yakın zamanda dersaneye kaydını yaptır ve gelecek sene müjdeyi verFalan yazdı:Ben kazandığım üniversiteden memnun değilim . Bu sene kaydımı yaptırıcam ama gitmiycem , çünkü 4 yıllık bi fakülte istiyorum . Şimdi merak ettiğim konu şu ; benim normal stabil çalıştığım bir işim var . Bu senede dersaneye gidip sağlam çalışıp sınava öyle girmek istiyorum . Ama malum gündüz dersaneye gidemem ama hazırlanmamda gerikiyor . Ne yapmam lazım veya akşam eğitim veren dersaneler mevcutmu mesela 4'ten sonra falan ?Şimdiden Başarılar Diliyorum..

- şubat soğuğu
- Acemi
kaydını yaptırıp gitmezsen seneye puanın düşer diye biliyorum
Adı : BATUHAN Soyadı : ÇETİN
Kayıt yaptırdıysanız seneye okul puanınız düşer 

Ben üniversite kazanıpta hiç kayıt olamaynların puanı düşer biliyorum. Yani kaydolupta gitmezse o kişinin kendi bileceği iştir. Ama kazanıpta yazılmazsa, o bölümü tercih edip yerleşemeyenlerin hakkını yemiş olur. Bu yüzden kaydolmayanların puanı düşmesi gerekiyor mantıken...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk