Çıkma belgesi için Ankara'ya gitmeyin!!!!!!
Re: Çıkma belgesi için Ankara'ya gitmeyin!!!!!!
BEN MERKEZ H. EĞİTİMDEN ALDIĞIM MEZUNİYET BELGEMLE ÜNİVERSİTE KAYDIMI YAPTIRDIM SİZLERDE BOŞUNA ÇIKMA BELGESİYLE FALAN UĞRAŞMAYIN. DİREK GİDİP BULUNDUĞUNUZ İLDEKİ MERKEZ H. EĞİİMDEN GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ ALIN!!
Hayırlı olsun, ama dediğim gibi her üniversite kabul etmez. Senin gibi mezuniyet belgesi ile yazılmak isteyen arkadaşların ilk üniversitelerinin mezuniyet belgesi kabul edip etmediğini öğrenmeleri gerek...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Üniversite kabul etmiyor ! Bugün gittim çıkma belgemi verdim dosyamda öğrenci kartım vardı onuda aldım işlem tamamlandı.Çıkma belgesi + Diploma hariç kayıt yaptırmaya gitmeyin denemeyin bile..
en iyisi işi garantiye alıp sınavdan sonra bekleyip çıkma belgesini almak
ÜNİDEN ÜNİYE DEĞİŞİYOR BENİ KAYDETTİ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDEmchtomen yazdı:Üniversite kabul etmiyor ! Bugün gittim çıkma belgemi verdim dosyamda öğrenci kartım vardı onuda aldım işlem tamamlandı.Çıkma belgesi + Diploma hariç kayıt yaptırmaya gitmeyin denemeyin bile..
Çıkma Belgesi hala elime gelmedi, başka çarem yok gibi. Bi kaç gün daha bekleyeyim sonra bu şekilde gideceğim. Belge götürmedim diye kaydım silinecek ondan korkmaya başladım artık. Bu uyuzluk niye onu da anlamadım. 18'inde hazırlanan bi belgeyi eşşekle falan mı gönderiyolar APS yerine de bi hafta oldu elimde değil. Lanet olsun böyle okula, cidden.
- katre-jess
- Acemi
gülbeyaz yazdı:ÜNİDEN ÜNİYE DEĞİŞİYOR BENİ KAYDETTİ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDEmchtomen yazdı:Üniversite kabul etmiyor ! Bugün gittim çıkma belgemi verdim dosyamda öğrenci kartım vardı onuda aldım işlem tamamlandı.Çıkma belgesi + Diploma hariç kayıt yaptırmaya gitmeyin denemeyin bile..
hangi üniverstiye kayıt oldunuz acaba

İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören
-
- Uzman
Ben kayda gıttıgımde çıkma belgesıne bıle burun kıvırmışlardı en kısa zamanda dıplomanı getır dedıler 

bana da ilk başta çıkma belgeme mırın kırın etti, dedim almak zorundasın kaydımı, sinir etti.