Çıkma belgesi için Ankara'ya gitmeyin!!!!!!

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: Çıkma belgesi için Ankara'ya gitmeyin!!!!!!

Mesaj gönderen gülbeyaz » 19 Eyl 2011, 17:05

BEN MERKEZ H. EĞİTİMDEN ALDIĞIM MEZUNİYET BELGEMLE ÜNİVERSİTE KAYDIMI YAPTIRDIM SİZLERDE BOŞUNA ÇIKMA BELGESİYLE FALAN UĞRAŞMAYIN. DİREK GİDİP BULUNDUĞUNUZ İLDEKİ MERKEZ H. EĞİİMDEN GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ ALIN!!

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 19 Eyl 2011, 17:45

Hayırlı olsun, ama dediğim gibi her üniversite kabul etmez. Senin gibi mezuniyet belgesi ile yazılmak isteyen arkadaşların ilk üniversitelerinin mezuniyet belgesi kabul edip etmediğini öğrenmeleri gerek...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

mchtomen

Mesaj gönderen mchtomen » 20 Eyl 2011, 11:00

Üniversite kabul etmiyor ! Bugün gittim çıkma belgemi verdim dosyamda öğrenci kartım vardı onuda aldım işlem tamamlandı.Çıkma belgesi + Diploma hariç kayıt yaptırmaya gitmeyin denemeyin bile..

HİM
Çırak

Mesaj gönderen HİM » 20 Eyl 2011, 11:51

en iyisi işi garantiye alıp sınavdan sonra bekleyip çıkma belgesini almak

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 20 Eyl 2011, 12:00

mchtomen yazdı:Üniversite kabul etmiyor ! Bugün gittim çıkma belgemi verdim dosyamda öğrenci kartım vardı onuda aldım işlem tamamlandı.Çıkma belgesi + Diploma hariç kayıt yaptırmaya gitmeyin denemeyin bile..
ÜNİDEN ÜNİYE DEĞİŞİYOR BENİ KAYDETTİ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE

Zeynep-
Çırak

Mesaj gönderen Zeynep- » 25 Eyl 2011, 11:13

Çıkma Belgesi hala elime gelmedi, başka çarem yok gibi. Bi kaç gün daha bekleyeyim sonra bu şekilde gideceğim. Belge götürmedim diye kaydım silinecek ondan korkmaya başladım artık. Bu uyuzluk niye onu da anlamadım. 18'inde hazırlanan bi belgeyi eşşekle falan mı gönderiyolar APS yerine de bi hafta oldu elimde değil. Lanet olsun böyle okula, cidden.

Kullanıcı avatarı
katre-jess
Acemi

Mesaj gönderen katre-jess » 28 Eyl 2011, 16:32

gülbeyaz yazdı:
mchtomen yazdı:Üniversite kabul etmiyor ! Bugün gittim çıkma belgemi verdim dosyamda öğrenci kartım vardı onuda aldım işlem tamamlandı.Çıkma belgesi + Diploma hariç kayıt yaptırmaya gitmeyin denemeyin bile..
ÜNİDEN ÜNİYE DEĞİŞİYOR BENİ KAYDETTİ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE

hangi üniverstiye kayıt oldunuz acaba :) çok merak ettim belki benm okumak istedğim üniversitedir
İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören

NewAqePrince
Uzman

Mesaj gönderen NewAqePrince » 01 Eki 2011, 20:44

Ben kayda gıttıgımde çıkma belgesıne bıle burun kıvırmışlardı en kısa zamanda dıplomanı getır dedıler :)

serenity
Doktor

Mesaj gönderen serenity » 02 Eki 2011, 09:52

bana da ilk başta çıkma belgeme mırın kırın etti, dedim almak zorundasın kaydımı, sinir etti.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön