Vay arkadaş !
-
- Uzman
-
- Uzman
Re: Vay arkadaş !
falan kredşn 192 olunca mezun olunmuyormu sen neden bu kadar geç mezun oldun
Ben M.A.O.L Okuyorum daha doğrusu okuyodum mezun oldumalpkurt1650 yazdı:falan kredşn 192 olunca mezun olunmuyormu sen neden bu kadar geç mezun oldun

Falan, sınavsız geçişle mi yerleştin okuluna?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Abi artık sınavsız geçiş diye bir olay yok . YGS'e bire girdim sadece ordanda iyi puan aldım 2 yıllığa girdim . İki yıllık üniversiteler artık puanlama sistemine tabiiler . Artık direk geçiş yok yani , sınavda yaptığın puanla alıyolar .emrahk yazdı:Falan, sınavsız geçişle mi yerleştin okuluna?
Yok öyle değil, bu sene de sınavsız geçiş vardı (seneye olur mu bilemem). Yani YGS'ye girmeden de meslek lisesi mezunları 2 yıllık bölümlere yerleştiler. Benim bir arkadaşımda dahil. Ama sadece kendi bölümüne. Örneğin senin gibi Elektrik-Elektronik mezunları sadece aynı adlı 2 yıllık MYO'lara gidebilirken, İnşaat ve Kimya gibi farklı alanlara YGS ile gidebildi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:Yok öyle değil, bu sene de sınavsız geçiş vardı (seneye olur mu bilemem). Yani YGS'ye girmeden de meslek lisesi mezunları 2 yıllık bölümlere yerleştiler. Benim bir arkadaşımda dahil. Ama sadece kendi bölümüne. Örneğin senin gibi Elektrik-Elektronik mezunları sadece aynı adlı 2 yıllık MYO'lara gidebilirken, İnşaat ve Kimya gibi farklı alanlara YGS ile gidebildi...
Valla bilmiyorum abi ben sınava girdim :s Bakalım hayırlısıyla şu 2 yılı kazasız belasız atlatymda bi şekilde dörde tamamlıycam . Hakkımızda herşeyin hayırlısı artık ..
Aynı alana mı yerleştin, Elekrik-Elektronik'e mi?
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Elektronik Teknolojisi abi . Benim lisedeki bölüm elektrik-elektronik endüstriyel bakım onarımdı .emrahk yazdı:Aynı alana mı yerleştin, Elekrik-Elektronik'e mi?
Anladım. Yani seni byük ihtimal sınavsız geçiş puanınla almışlardır. YGS puanınla değil, çünkü senin alanın o. Eğer farklı bir alan olan İnşaat Teknoılojisi'ni seçseydin YGS puanına bakarlardı. Başarılar...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Teşekkürler abi sağolasın . Valla bilmiyorum artık abi . Benim sınavsız geçişten haberim yoktu :s O yuzden puana göre seçim yaptım tuttu .emrahk yazdı:Anladım. Yani seni byük ihtimal sınavsız geçiş puanınla almışlardır. YGS puanınla değil, çünkü senin alanın o. Eğer farklı bir alanolanİnşaat Teknoılojisi'ni seçseydin YGS puanına bakarlardı. Başarılar...
Başarılar, inşallah 4 yıllığa da geçersin...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Vay Arkadaş demişken, Bugün 23.00'da Kanal D'de Vay Arkadaş var.. Tavsiye ederim.
Amin abi bakalım çalışıcaz artık , yapıcak başka bişe yok ..emrahk yazdı:Başarılar, inşallah 4 yıllığa da geçersin...
Bende takip kodu da yok, delircem. Acaba kaç günde ulaştı elinize.Falan yazdı:Valla bakıyorumda takip kodu verdiler ordada böyle bir kargo yoktur diyo anlamadım gıttı beklicez bakalım . :Semrahk yazdı:Diplaması kargoya verilenlere PTT takip kodu veriyor AÖL ve ordan kargo nerde takip edilebi
liyor. Sanırım çıkma belgesi için bu kodu yazmıyorlar. Ama Perşembe verildi ise en geç Pazartesi elinde olur önceden de dediğim gibi...
Benim bi hafta geçti hazırlanmasının üstünden hala ses seda yok, delircem.