şehir değişimi??
şehir değişimi??
arkadaşlar ben ankarada sınava giriyordum ama düzceye taşındım,düzcede kaydımı yenilemek ve burda sınava girmek için ne yapmam lazım bilen varsa çok acil yardımcı olabilirmi ? 

Re: şehir değişimi??
birde sadece öğrenci girişindeki adresi değiştirmek yeterli oluyormu yoksa ikametimi düzceye aldırmamda gereklimi?
- colin_erkan
- Doktor
kaydını yeniledikten sonra sınav bölgeni istediğin yere alabilirsin,ikametgahın nerde olduğu önemli değil ama kaydını yeniledikten hemen sonra yap çünkü belirli bi süresi var onunda...
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
sınav bölgesi önemli bir durum olmadıkça (tayin- nakil-askerlik-tutuklu...vs) internet üzerinden değiştiremezsin. kayıt yenileme yaptığın okula gidip sınav bölgesini neden değiştirmek istediğine dair görevlilere belgelendirerek değiştirebilirsin. çoğu belge istemiyor zaten. durumunu izah edip rica edip değiştirmelerini söyleyebilirsin