selam arkadaşlar,
benim gibi 2. ek sınav sonucuna göre başarısız olup bir sonraki sınavda başarısız olsa dahi 3.başarısız ders muafiyetinden dolayı mezun olacak arkadaşlar, sadece bu sınav yani muafiyet için bu sene LYS de başarılı olmuş ve yerleştirilmiş arkadaşlar,
acil bir ek sınav yada 2 kez başarısızlıktan muafiyet isteyelim.. bu hafta yaparlarsa üniversiteli olacağız...
ben MEB Bakanlığına fax gönderdim. 0312 417 70 27.. herkes göndersin...
lütfen desten olunuz.
boşuna 1 sene beklemeyelim..
muafiyet bekleyenler buraya
Re: muafiyet bekleyenler buraya
ek sınav zor gıbı gozukuyor fakat muafıyetı 2 doneme ındırmelı gercekten guzel olurdu ama zaten ocak donemınden sonra bence bır ek sınav daha eklerler dıye dusunuyorum
ocaktan sonra yapılacak ek sınava kimseye fayda sağlamaz.
çünkü AÖF kayıtları 12.10.2011 de bitiyor.
yani üniversiteyi kazandık,ama sadece geometriden bir kez daha sınava girip başarısız olsak bile ünv. girebiliyoruz.
lütfen desteeekkk...
çünkü AÖF kayıtları 12.10.2011 de bitiyor.
yani üniversiteyi kazandık,ama sadece geometriden bir kez daha sınava girip başarısız olsak bile ünv. girebiliyoruz.
lütfen desteeekkk...

Arkadaşlar, isteklerinizi anlayabiliyorum ama önceden de dediğim gibi bu sene ek sınav defteri kapandı. Bir yenisinin yapılması imkansız. Hele muaf olma durumu çok farklı bir mesele. AÖL yönetmeliği vardır ve orada yazar muaf olmak için 3 kere sınava girilmesi. Ve bu yönetmelik öyle pat diye değişmez, bugün değişmesine karar verilse, ancak seneye uygulanır. Bürokrasi diye birşey vardır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Uzman
erol bende bir kredi geometri 2den dolayı madur olanlardayım ama üniye girmedim kayıtlar olduğunda 5 dönem şartımı ne vardı ygs ye girebilmem için şimdi iyiki girmemişim diyorum yoksa daha çok üzülücektim hangi branşı kazandın ve kaç puanla ben bu sene giricemde az bilgi taoparlıyorum tercih klavuzundan bişiy anlamadım ben genel kültür bölümünü okudum ygs girip lys düşünmüyorum zaman kısa gibi geldi hazırlanamam ygs ye girip açık öğretimden bankacılık sigortacılık bölümünü yapmayı planlıyorum kaç puana ihtiyacım var buna nerden bakabilirim bu arada sanada geçmiş olsun büyük
ben aöf sağlık kurumları işletmeciğine yerleştim.
zaten ilk tercihimdi. aöf olduğu için işletme fak. puan yok, LYS'de başarılı ol kafi.
ama defalarca yazı yazdım 1 ders için muafiyet bekliyorum. ''GEOMETRİ''
.
sonuç yok..
lütfen destek olunuz..
zaten ilk tercihimdi. aöf olduğu için işletme fak. puan yok, LYS'de başarılı ol kafi.
ama defalarca yazı yazdım 1 ders için muafiyet bekliyorum. ''GEOMETRİ''

sonuç yok..
lütfen destek olunuz..