Açık Lise Hayatımın Dönüm Noktası Bir Umut

Her Konuda Tartışabilirsiniz
alicancel

Açık Lise Hayatımın Dönüm Noktası Bir Umut

Mesaj gönderen alicancel » 28 Eyl 2011, 15:24

Arkadaşlar geçen 2009 2010 yılında örgün eğitimde 4. sınıfta okumaktaydım ancak ailevi ve diğer sıkıntılar yüzünden pek kendimi okula veremiyordum nitekim sene sonunda devamsızlıktan sınıfta kalmış ve daha önce lise 1. sınfıta kaldığım için okuldan atılmıştım. İlk başlarda bir hata yaparak bunu aileme söylemedim ve kendim hallederim diye düşündüm ancak 91 doğumlu olduğum için asker muayene zamanım gelmişti ve bu ortaya çıkınca neden tecil ettirmiyorsun denince bende bunu söyledim ve o gün benim hayatım değişti .Açık liseye kayıt olarak diplomaya ulaşmak için herşeyi yaptım 2 dönem ve bir ek sınav sonucunda mezun oldum liseden hatalarımın eseri olan bu sıkıntıyı bitirmek için ekim 17 açık üniversiteye kaydım ile sona erecek diye umuyorum Eğer liseyi zamanında bitirseydim çok güzel bir işte 1. yılım dolacaktı artık kısmet bugünden sonra
Bunları yazmamın nedeni yapılan her hatan ders çıkarıp ileride bir daha yapmamak adına bizden sonra gelen kardeşlerimizi uyarmak adına ve ne olursa olsun her şartta okumak gibisi yok . Açık Lisenin kurulmasını sağlayan herkese minnetarız bundan 20 sene önce olsa bizler okuma hakkı olmayan gençler olacaktık bir kez daha teşekkürler

hyilmaz
Yardımcı Asistan

Re: Açık Lise Hayatımın Dönüm Noktası Bir Umut

Mesaj gönderen hyilmaz » 28 Eyl 2011, 16:00

20 sene önce olsaydı diplomanı 2-3 sınavla alırdın herhalde :) O zamanlar dışarıdan lise bitirme varmış. Ve AÖL ile hiç ilgisi bile yok... :)

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Açık Lise Hayatımın Dönüm Noktası Bir Umut

Mesaj gönderen kripton » 28 Eyl 2011, 20:08

Başarılar. Hatanı çabuk telafi edip liseyi bitirmen çok güzel. Bundan sonrası da güzel olur inşallah
Resim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön