AOL'de Okuduğu Dönem : 4
Toplam Kredi : 197
Alan Kredi : 88
AOL'de okuduğu dönem bölümü ocakta girdiğim sınav ile birlikte 4 olmuş olacak.
Bunlarda zorunlu derslerim: (veririm diye düşünüyorum.)

Bu şartlarda 2012 ygs-lys girebilir miyim?
Teşekkürler. Peki zorunlu dersleri veremezsem 2012 ygs lys giremez miyim?simariq_ yazdı:Evet girersin ve çokta kolay mezun olursun.
Benden önce davrandın 1 dk arayla benden daha önce cevap yazdınYağmur damlaları yazdı:Üniversite sınavı girip aynı zamanda bir yandan kalan derslerinizi verebilirsiniz.Ocak, Mayıs, Temmuz sınavları var; Aynı zamanda eksik kredisi kalanlar için birde ek sınav oluyor.Yani mezun olabilmeniz için rahat 3 sınavınız var bu arada üni. sınavınada girebilirsiniz.Bir dahaki sene üni. kayıtlarına kadar mezun olursunuz inşaAllah..
Yorumlar için teşekkür ederim.simariq_ yazdı:Ocak, mayıs,temmuz sınavı var bunlarda mezun olamazsan kesin en az bi tane eksınav yapılır temmuz sınavından sonra; mezun olman çok kolay gözüküyor hep zorunlu derslerini seç .
toplam dönemin kaçsenin?
Olsun simariq_ zararı yoksimariq_ yazdı:Benden önce davrandın 1 dk arayla benden daha önce cevap yazdınYağmur damlaları yazdı:Üniversite sınavı girip aynı zamanda bir yandan kalan derslerinizi verebilirsiniz.Ocak, Mayıs, Temmuz sınavları var; Aynı zamanda eksik kredisi kalanlar için birde ek sınav oluyor.Yani mezun olabilmeniz için rahat 3 sınavınız var bu arada üni. sınavınada girebilirsiniz.Bir dahaki sene üni. kayıtlarına kadar mezun olursunuz inşaAllah..![]()
Senin cevap yazdığını görmediğim için aynı sorunun cevabını bende vermiş oldum.
Çok teşekkür ederim, içim rahatladı valla.Yağmur damlaları yazdı:Tabii ki girebiliyorsunuz.Sınava girebilmek için döneminiz ve krediniz yeterli.Üni. sınavına girip o dersleri daha sonraki dönem verebilirsiniz.
Olsun simariq_ zararı yoksimariq_ yazdı:Benden önce davrandın 1 dk arayla benden daha önce cevap yazdınYağmur damlaları yazdı:Üniversite sınavı girip aynı zamanda bir yandan kalan derslerinizi verebilirsiniz.Ocak, Mayıs, Temmuz sınavları var; Aynı zamanda eksik kredisi kalanlar için birde ek sınav oluyor.Yani mezun olabilmeniz için rahat 3 sınavınız var bu arada üni. sınavınada girebilirsiniz.Bir dahaki sene üni. kayıtlarına kadar mezun olursunuz inşaAllah..![]()
Senin cevap yazdığını görmediğim için aynı sorunun cevabını bende vermiş oldum.![]()