İyi Günler
-
İyi Günler
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum ismim merve ben aol 164 kredim alan kredim 79 bnm başarrısız oldugum ders 50 ve zorunlu derslerim 7 tane ben bu 7 tane zorunlu dersi verirsem mezun olur muyum yoksa başarısız oldugum 50 tane dersi verince mi olurum bana biri anlatırsa çok memnun olurum cvp yazarsanız çok sevinirim
- colin_erkan
- Doktor
Re: İyi Günler
öncelikle aramıza hoşgeldin..Zorunlu dersleri verdiğin taktirde ve dil anlatım derslerinden hepsinden başarılı olduğun taktirde mezun olabilirsin..
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
Re: İyi Günler
Güzel Türkçe'mizi katletmeyelim, başlık düzeltildi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk