ingilizce 2-8 zor mu
Re: ingilizce 2-8 zor mu
Bende ingilizce 5 te zorlandım, 6 tan korkmaya başladım şimdiden..Birde seçmeli yabancıdil 6 yıda seçtim 

Bakalım hayırlısı artık mecbur okuyacaz 8 e kadar. İnşallah geçeriz. Not ortalamamı da düşürmesini istemem ama yapacak birşey yok. Daha kitabı bile alamadım. Siz aldınız mı byMRZ ve e-eminebyMRZ yazdı:bnımde ıng ıyı degıl ama genede ıdare eder ama cok sevdıgım ve ılgı duydugum bı ders krıpton bız senle aynı gıdıyoruz herhalde ıng 5te bnde coc zorlandım ama 55ten gectım ıng 6 alcam ıste ama oda zor gıbı ıng 5ın aynısı neredeyse bakalım nasıl gececez ama dıyerlerı kolaydı

Şöyle de bir durum var sanırım : Ben açık lise nin sitesinden ders kitaplarının konularını kontrol ederken rastladım. İngilizce 6-7-8 iki kitap olarak var. Course book ve work book. Alırken dikkat edin.

Seçmeli yabancıdil-6 ne ya. Yani sen alansız okuyorsan zaten ingilizce-6 ortak ders. 7.döneme geçmeden nasıl alıyorsun seçmeli olarak. Yoksa alanın genel kültür müE-mine yazdı:Bende ingilizce 5 te zorlandım, 6 tan korkmaya başladım şimdiden..Birde seçmeli yabancıdil 6 yıda seçtim

bn daha kıtapları almadım ama bnım bıldıgım ıng 6 ortak ya onu verdıkten 1 donem sonra secmelı olmuyo mu
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Kripton bende ingilizceler seçmeli,zorunlu derslerimin arasında yok ve seçmeli diye geçiyor bende.Sizde yok mu böyle bir durum?kripton yazdı:Yağmur damlaları yazdı:Ooo bu başarıdan bizede bulaştırın birazcık..
İngilizce 4 e kadar kolay buna 4 te dahil.Ama ing.-5 i hiç sormayın..6-7-8 ine daha hiç bakmadım.İnşaAllah onlardan sınava girmek zorunda kalmam..
Yağmur damlaları 6-7-8 den sınava girmemek gibi bir ihtimal mi var kiVarsa bana da söyle ben de girmeyeyim
dönemim 6
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
bızde ortak ders mecbur vermemız lazım
Alansız okuyanlarda İngilizce 1-8 arası zorunlu derstir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
arkadaşlar benim alan da yabancı dil ingilizce,idi birden sekize kadar hiç kitap almadan hepsini 100 ile 70 arası puan aldım 8 dönem sonucu 201 kredi aldım ama zorunlu dersten haberim yoktu maalesef bir dönem daha uzadı anlayacağın hiç zorlanmadan geçersin
Alanım yok ve 1-8 arası Yabancıdil zorunlu derslerim.. SEÇMELİ DİL VE ANLATIM 6, SEÇMELİ TÜRK EDEBİYATI 6, SEÇMELİ YABANCI DİL 6.. Seçmeli olarak yine aynı kitaptan sorumlu olarak seçtiğimiz dersler..kripton yazdı:Seçmeli yabancıdil-6 ne ya. Yani sen alansız okuyorsan zaten ingilizce-6 ortak ders. 7.döneme geçmeden nasıl alıyorsun seçmeli olarak. Yoksa alanın genel kültür müE-mine yazdı:Bende ingilizce 5 te zorlandım, 6 tan korkmaya başladım şimdiden..Birde seçmeli yabancıdil 6 yıda seçtim
Arkadaşlar ''zorunlu dersler'' kısmınızda ders varsa, seçmeli dersleri seçmemeniz gerektiğini sanırım biliyorsunuz. Alansız okuyanlar 30 krediyi de ''ortak'' derslerden tamamlayın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Benim zorunlu dersler kısmında derslerim var fakat döneminden önce seçemediğim için seçmeli derslere yönelmek zorundayım..
Anladım, bu seçmeliler çok can yakıyor ve bilmeyenler için sürekli hatırlatmakta fayda var. Başarılar...E-mine yazdı:Benim zorunlu dersler kısmında derslerim var fakat döneminden önce seçemediğim için seçmeli derslere yönelmek zorundayım..
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Acemi
of of inglizce üçüncü dünemim ingilizce bir ve ikiyi veremedim
bu dünem ilöğretim 8 ci sınıfa giden kızımla çalışacağım belki faydalı olur
bu dünem ilöğretim 8 ci sınıfa giden kızımla çalışacağım belki faydalı olur
ey ızdırap anladımki her şey seninle
sen Hakka giden yollarda vuslata vesile
sen Hakka giden yollarda vuslata vesile
-
- Uzman
Ingılızce sınavları kolaydır bıraz kelıme bılıyorsanız mantık yurutmeyle rahat geçersınz 

Evet burada önemli olan kelime bilmek. Kelime biliyorsanız soruları kolaylıkla çözersinizNewAqePrince yazdı:Ingılızce sınavları kolaydır bıraz kelıme bılıyorsanız mantık yurutmeyle rahat geçersınz