Ders Silme Sorunu

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
kajmerap

Ders Silme Sorunu

Mesaj gönderen kajmerap » 30 Eyl 2011, 13:57

Merhaba.30 kredilik ders seçimi yaptım ve yazıcıdan çıktı aldım kitaplar için.Kitapları da almadım henüz gelmemiş.Bir dersi çıkarıp başka ders seçmek istiyorum.Kırmızı butona bastığımda sayfa öylece kalıyor dersi silmiyor.Ne yapabilirim acaba ? Teşekkürler.

emrahk
Onursal Üye

Re: Ders Silme Sorunu

Mesaj gönderen emrahk » 30 Eyl 2011, 16:14

Belki ''Internet Explorer'' dışında bir tarayıcı kullanıyorsan bu yüzden olabilir....
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 30 Eyl 2011, 17:39

emrahk yazdı:Belki ''Internet Explorer'' dışında bir tarayıcı kullanıyorsan bu yüzden olabilir....
Pardon ama ben yanlış mı biliyorum emrahk, bu ders seçimini yapıp yazdır butonuna basıp ders seçme işlemimizi tamamladıktan sonra bir daha değiştirme şansımız yok diye biliyorum ama yanılıyormuyum acaba :roll:
Resim

beyzi
Uzman

Mesaj gönderen beyzi » 30 Eyl 2011, 18:09

ders seçme işlemleri devam ettiği sürece ders değiştirilir...

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 30 Eyl 2011, 18:09

Ders seçme butonu kaldırılıncaya kadar istediğin zaman değişim yapabilirsin. Seçtiğin dersleri yukarıdaki arkdaşın dediği gibi kırmızı butona tıklayıp listeden çıkarıp, yerine yeni istediğin dersi seçebilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 30 Eyl 2011, 18:26

Ya benim bu dönem 6. dönemim ve ben bunu bilmeden yapmışım tüm ders seçimlerini :lol: :lol: :lol:

Gerçi hiç değiştirmek zorunda kalmadım seçtiğim dersleri ama bunu bilsem daha rahat davranırdım. :D
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 30 Eyl 2011, 18:29

Bu arada Açık Öğretim Lisesi resmi web sitesi ilk defa ders seçiminde hangi derslerin seçilmesi gerektiği hakkında bir açıklama yapmış. Ben sürekli ders seçimi konusunda yeterli açıklama yok diye eleştiriyordum, beni mi duydular bilinmez ama forumumuzdan haberi olmayan arkadaşlar için yararlı olacaktır bu açıklama; :D

http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=186

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 30 Eyl 2011, 18:54

Evet ben de gördüm güzel olmuş. Belki bu forumu takip ediyorlarsa senden fikir almış olabilirler :D
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön