çıkma belgesı ?
çıkma belgesı ?
çıkma belgesıyle askerlık erteletebılırmıyım ve çıkma belgesı almak ıcın ne yapmalıyım
Re: çıkma belgesı ?
evet erteleyebilirsin. çıkma belgesi almak için ya Ankara'ya gideceksin yada Ankaradaki merkeze dilkeçe göndereceksin.
ben geçen hafta salı günü oradaydım. terminalden inince yürüyerek 10-15 dk sürdü dolmuşa binmeye bile gerek yok yakın sayılır. gazi hastanesini sorunca herkes söylüyor zaten birde eğitek gazi hastenesinin orada ama tam karşısında sayılmaz çünkü arada biraz mesafe var. ank.öğretmen evi karşısı desek daha doğru olur. bnm askerliğim ekimin 30una kadar tecilli. sennde öyle ise dilekce gönder 2 haftada gelir(bulunduğun şehire göre değişebilir) ben üniversite kaydı için acil amam gerekiyordu sonuç olarak çok şükür gittik geldik. gidecek arkadaşlar varsa canlarını sıkmasınlar kolay bi yerde. ben bursadan gittim.
-
- Uzman
Çıkma belgesiyle oluyor dıye bılıyorum.Çıkma belgesi almak içinse dilekçe yazıp gonderebılırsın... Bulunduğun yere göre 2 haftada falan gelıyormus.Ben şahsen Ankaraya gıdıp almıstım Unv kaydı ıcın acıl oldugundan ve ışımı şansa bırakmak ıstemedıgımden... Bır usttekı arkadaşımında dedıgı gıbı gayet kolay bır yerde termınalden ınınce 15 dakkada dumduz yuruyerek varabılırsınız. Zaten 30 dakkaya hazırlıyolar belgenızı alıp gıdıyorsunuz...