ÜNİ. KAYIT OLABİRLİRMİYM.?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
incirreceli
Çırak

ÜNİ. KAYIT OLABİRLİRMİYM.?

Mesaj gönderen incirreceli » 01 Eki 2011, 21:17

ARKADASLAR OCAKTAKİ SINAVLA BIRLIKTE KESİN MEZUN OLUCAM..
BU SENE 2 YILLIK ANADOLU UNIVERSITESİ FOTOGRAFCILIK BOLUMUNU KAZANMISTIM..
KAYIT YAPTIRABILIRMIYIM ? :(

Alan: Genel Kültür
Toplam Kredi: 186
Ortak Kredi: 86

OCAK 2012 MEZUN

emrahk
Onursal Üye

Re: ÜNİ. KAYIT OLABİRLİRMİYM.?

Mesaj gönderen emrahk » 02 Eki 2011, 10:41

Eğer üniversite kazandıysan, ek sınavlar sonucu da mezun olamadıysan malesef bu sene kayıt olamazsın. Hele Ocak sınavının sonucunun açıklanınca üniversitelerde ikinci dönem başlamış olacak. 2012 YGS sınavına tekrar girmen gerekiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

incirreceli
Çırak

Mesaj gönderen incirreceli » 02 Eki 2011, 21:04

emrahk yazdı:Eğer üniversite kazandıysan, ek sınavlar sonucu da mezun olamadıysan malesef bu sene kayıt olamazsın. Hele Ocak sınavının sonucunun açıklanınca üniversitelerde ikinci dönem başlamış olacak. 2012 YGS sınavına tekrar girmen gerekiyor...

Tamam cok tesekkür ederimm bilgi içinn :(

OCAK 2012 MEZUN

ferdinant

Mesaj gönderen ferdinant » 02 Eki 2011, 21:37

arkadaşım bende ünvrste kazandım ama mezun olmadığım için kayıt yapamadım ygs ve lys de iyi puan almıştım. :(
alan kredi:102..
toplam kredi: 202
alan yabancı dil

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 03 Eki 2011, 07:38

Üzülmeniz doğal ama kısmet meselesi, bu yıl çok daha fazla çalışmalısınız unutmayın. Malesef bir sorun var ki, o da yerleşip kayıt ol(a)madığınız için bu yıl AOBP puanınız yarıya düşecek sınavlarda...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

incirreceli
Çırak

Mesaj gönderen incirreceli » 06 Eki 2011, 21:12

emrahk yazdı:Üzülmeniz doğal ama kısmet meselesi, bu yıl çok daha fazla çalışmalısınız unutmayın. Malesef bir sorun var ki, o da yerleşip kayıt ol(a)madığınız için bu yıl AOBP puanınız yarıya düşecek sınavlarda...
Ya bellki dilekçeyle falan olur.. o kadar kazandım yaniii.. mezun olucam kesin sonuçta.. :(

OCAK 2012 MEZUN

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 07 Eki 2011, 10:43

Seni anlayabiliyorum ama mantıklı düşün, herkes o zaman mezun olmadan üniversite kazanıp, ben seneye mezun olup üniversiteye yazılayım der. Bu yüzden kurallar belliyken, sana düşen bu yıl daha fazla çalışmak. Başarılar...

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön