Arkadaşlar ben açık lise mezunuyum .
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
2012 ygs-lys ye hazırlanmak için dersaneye başladım . sayısal çok zor olduğu için onu çıkardım . sözel ve eşit ağırlıkda da , daha çok meslek olduğunu söyledikleri için eşit ağırlığa gidiyorum .
ygs herkez için aynı .
lys de ben eşit ağırlık olduğum için 1 ve 3 e girecem
sözel de de 3 ve 4 e giriliyo
ben zaten 3 e gireceğim için bide 4 e girsem hem sözel hemde eşit ağırlık öğrencisi gibi olurmuyum?
bu sınavlara girerken bölüm belirtecek miyim eşit ağırlıkçıyım diye yoksa dediğim gibi 4 e de girip sözelci gibi de tercih yapabilirmiyim puanı düşürmeden?
cvp larınız için şimdiden teşekkürler:)
Açık Lise Mezunu nun alanı ne olur
Re: Açık Lise Mezunu nun alanı ne olur
cvp yazan yokmu:)?
Kardeş bilgim yok benim bu konuda. Üniversite sınavına girmiş arkadaşlar var bu forumda eğer onlar mesajını görürse cevap yazacaklardır.

ilgin için sağol kardeş düşünmen yeterli:) , işl dersanedeki rehberlik hocası kayıt olurken hiç bişey dememişti alan konusunda:( internette araştırırken puanın düşeceğini felan görünce araştırmaya başladım hemen
bu konuyu araştırırken çok üzücü şeyler görmeye başladım:( ben genel kültür olduğum için istediğim bölüme gidebilirmiyim? aslında eşit ağırlıkçı değilmişim sanırım ben:( ne yapmam gerekiyo lütfen bilgisi olan varsa yazsın