Ders Seçimi ve Muaf Dersler Hakkında

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
smlcan

Ders Seçimi ve Muaf Dersler Hakkında

Mesaj gönderen smlcan » 18 Eki 2011, 14:04

Şimdi 2012 Ocak ayında gireceğimiz sınav için ben muaf oldugum derslerden secmek istiyorum.Bu muaf oldugum dersler benim tasdiknamemde yer alan başarısız derslerim.Bu derslerden Matematik 1 ve MAtematik 2 ile birlikte Fizik 3,Fizik 4 , Kimya 3, Kimya 4 ,Biyoloji 3,Biyoloji 4 ve Analitik Geometri 1-2 den muaf olarak görünüyorum.Bu muaf derslerden sistemdeki Muaf Dersler bölümünde Matematik 1 ve Matematik 2 artık görünmüyor(Daha önce görünüyordu).Şu anki ders seçme bölümünde ise Fizik 3-4 görünür iken (seçilebilir iken) aynı dönemin dersleri olan Kimya3-4 ve Analitik Geometri 2 dersi görünmüyor.Bu konuda bi yardımcı olursanız teşekkür ederim.

emrahk
Onursal Üye

Re: Ders Seçimi ve Muaf Dersler Hakkında

Mesaj gönderen emrahk » 19 Eki 2011, 14:53

Muaf olduğun dersler görünmeli, belki de geçmişsindir diyeceğim, ama muaf olduğundan eminsin belli ki. Yine de ''başarılı dersler'' bölümünde bu dersleri aramanda fayda var. Bu arada muaf dersleri eğer alan kredin eksik değilse tekrar seçmeni önermem...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön