**AÖF BÖLÜMLER ARASI GEÇİŞ MÜMKÜN MÜ?**
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
**AÖF BÖLÜMLER ARASI GEÇİŞ MÜMKÜN MÜ?**
Slm arkadaşlar bir sorum olacaktı ben su an sosyal bilimler alanında bulunan Halkla ilişkiler ve tanıtım bölümüne kayıt yaptırdım. Fakat arkadaşlarım aklımı karıştırıyo önü daha açık dediler.Kafam karıştı yine sosyal bilimler alanında bulunan Büro yönetimine geçiş yapamaz mıyım?
nihayet mezun diploma puanı:74,25
Re: **AÖF BÖLÜMLER ARASI GEÇİŞ MÜMKÜN MÜ?**
Yatay geçiş muhtemelen vardır. Bu konu hakkında Sonbahar veya Fays arkadaşlarımız daha iyi bilgiye sahiptir, okurlarsa cevap verirler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Maalesef önlisans bölümlerde geçiş mümkün değil. Sınava girip baştan okuman gerekir. Ama örneğin lisans bölümlerinde okuyor olsan, diyelim ki ÇEKO okuyorsun ve 2.sınıf bitiminde kaydını sildirip önlisans diploması alarak işletmeye 3. sınıftan devam edebilirsin.
Kendi fikrimi söyleyeyim, Halkla İlişkiler, Büro Yönetiminden daha kötü bir bölüm değil. Hatta Halkla İlişkilerin bazı avantajları bile olabilir. Büro Yönetimi çok rağbet gören bir bölüm oldu son yıllarda. O yüzden KPSS'de de puan baya yükseldi. Bence okuyup bitirin ve daha sonra lisans tamamlama ile 4 yıllığa tamamlayın.
Kendi fikrimi söyleyeyim, Halkla İlişkiler, Büro Yönetiminden daha kötü bir bölüm değil. Hatta Halkla İlişkilerin bazı avantajları bile olabilir. Büro Yönetimi çok rağbet gören bir bölüm oldu son yıllarda. O yüzden KPSS'de de puan baya yükseldi. Bence okuyup bitirin ve daha sonra lisans tamamlama ile 4 yıllığa tamamlayın.
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
aslında 2 yıl sonunda küçükte olsa bir işe girmek istiyorum o yüzden çok kararsız kalmıştım
teşekkürler emrah ve fays
nihayet mezun diploma puanı:74,25
Bence bu yıl 2012-KPSS'ye ön lisans olarak gir, iyi bir puan alırsan, seneye mezun olunca tercih yaparsın...deerrryyaaa yazdı:aslında 2 yıl sonunda küçükte olsa bir işe girmek istiyorum o yüzden çok kararsız kalmıştım
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk