mesleki açıköğretim lisesi mezuniyet hakkında sorum var ?
mesleki açıköğretim lisesi mezuniyet hakkında sorum var ?
benım yüz yüze eğitim yazısı hala hayır bütün derslerden geçmiştim okuduğum okulda belgelerını gonderdk demıslerdı ve yaklasık 1 ay oldu hala hayır yazıyo bu kadar uzun suruyormu bi evet yazmak yoksa okul hala yollamadımı bızım belgelerı
Re: mesleki açıköğretim lisesi mezuniyet hakkında sorum var
Önceden de demiştim. Çoktan ''evet'' yazmalıydı. Kesin ortada bir sorumsuzluk var. Ya okul gönderdi ama Ankara'ya ulaşmadı, ya da hiç göndermedi, gönderdik diyorlar. Ankara'daki müdürlüğe gitmiş olsaydı çoktan evete dönerdi.
Ben birçok arkadaşa öneri yaptım, sizin imkanınız varsa, okuldan kendiniz ''yüzyüze eğitimi tamamladı'' belgesi alıp, Ankara'ya bizzat götürün, hemen mezuna çevrilirsiniz diye. Senin de imkanın varsa tavisye ederim. Mezuniyet malesef bu sorumsuz idarecilerin elinde oyuncağa dönüyor.
Ya da, durumu aloegitim@meb.gov.tr mail adresine TC kimlik no ve öğrenci numaranı da ekleyerek sor. Cevap gelecektir...
Ben birçok arkadaşa öneri yaptım, sizin imkanınız varsa, okuldan kendiniz ''yüzyüze eğitimi tamamladı'' belgesi alıp, Ankara'ya bizzat götürün, hemen mezuna çevrilirsiniz diye. Senin de imkanın varsa tavisye ederim. Mezuniyet malesef bu sorumsuz idarecilerin elinde oyuncağa dönüyor.
Ya da, durumu aloegitim@meb.gov.tr mail adresine TC kimlik no ve öğrenci numaranı da ekleyerek sor. Cevap gelecektir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
tamam teşekkürler halk eğitim de 2 gunde yazılıyo normalde dedı senın okulun gondermemıstr daha dedi sıkıstırın okulu falan dedı
Tek gitmeyin gruplar halinde daha etkili olabilir