Kitaplar neden gecikti?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Kitaplar neden gecikti?

Mesaj gönderen Doçent » 26 Eki 2011, 19:23

drumum aktif oldu aradım okulu halen kitap yok 10 gün sonra diyorlar olmasa 1 ay sonra :shock: geçen yıl halk eğitim merkezlerinde eylül ayında kitaplar hazırdı bu okul oldugu için mi yavaş anlamadım gitti :shock: zaten bürodaki kişilerde biraz saldım çayıra mevlam kayıra halindeler :lol:

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: Kitaplar neden gecikti?

Mesaj gönderen gülbeyaz » 26 Eki 2011, 19:26

pskolog yazdı:drumum aktif oldu aradım okulu halen kitap yok 10 gün sonra diyorlar olmasa 1 ay sonra :shock: geçen yıl halk eğitim merkezlerinde eylül ayında kitaplar hazırdı bu okul oldugu için mi yavaş anlamadım gitti :shock: zaten bürodaki kişilerde biraz saldım çayıra mevlam kayıra halindeler :lol:
sen başka okullarada bak. bazen diğer okullara gelmiş oluyor. hatta sen h. eğiitimede sor geçen sene bana artık okullarda verilecek dediler iki gün sonra yeni kitaplar gelmişti. h.eğitime

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 26 Eki 2011, 19:36

halk eğitim vermiyo gerçekten de diğer okullar bilmiyorum denesem mi birde kapıdan dönmek var :lol: ama zübük gibi her kapıyı deniycem :mrgreen:

man
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen man » 26 Eki 2011, 21:52

ben bazi kitablari halk egitiminden aldim eksik olanlar vardi bir kac halk egitimi ve liseye sordum eksikleride ordan tamamladim....bir yer yok deddi diye pes etmeyin baska yerlere sorun

Uğur Akten

Mesaj gönderen Uğur Akten » 26 Eki 2011, 23:34

Olmazsa internetten indirin kitaplarınızı ben 1 senedir böyle yapıyorum en kolayı bu bence.he bir de dershaneler soru bankası veriyormuş artık.isterseniz dershaneye müracaat ederekte açıköğretim lisesi kitapçıkları alabilirsiniz alternatif çok yani rahat olun.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 27 Eki 2011, 12:26

gittim liseye 2 kitap buldum onlarıda hemen aldım :mrgreen: halk egitime bak dediler birde bi lisye çok gelmiş oraya bak dediler :lol: meb sitesinden indiripte bakarım ama elimde kitapla daha iyi kavrayacagım gibi bi his var içimde :mrgreen: kitaplarımı istiyorum bananee :lol:

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 27 Eki 2011, 12:53

İste! İatemek hakkındır ;) : )
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Ayşeqül

Mesaj gönderen Ayşeqül » 27 Eki 2011, 15:26

ewt yaa ben dede 3 tane kitap eksik internetten sewmiyorum çalşmayı interneti açsam mutlaka müzik de olacak ee gelde anla bende kitaplardan daha ii çalştığıma inanıyrum... :D :roll:
Öyle bir sınavdayız ki kitabı açıp bakmak serbest

Kuran-ı Kerim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 27 Eki 2011, 18:19

Ayşeqül yazdı:ewt yaa ben dede 3 tane kitap eksik internetten sewmiyorum çalşmayı interneti açsam mutlaka müzik de olacak ee gelde anla bende kitaplardan daha ii çalştığıma inanıyrum... :D :roll:
Katılıyorum, bilgisayar başında ders çalışmak işkence. Üstüne gözleri yoruluyor insanın. Sayfaların çıktısını alsan mürekkep yetmezz.. vs.. vs.. En iyisi okul okul dolaşıp, kitapları toplamak. Başka semtlerin okullarına da gidilip, sorulabilir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Ayşeqül

Mesaj gönderen Ayşeqül » 28 Eki 2011, 09:10

emrahk yazdı:
Ayşeqül yazdı:ewt yaa ben dede 3 tane kitap eksik internetten sewmiyorum çalşmayı interneti açsam mutlaka müzik de olacak ee gelde anla bende kitaplardan daha ii çalştığıma inanıyrum... :D :roll:
Katılıyorum, bilgisayar bsşında ders çalışmak işkence. Üstüne gözleri yoruluyor insanın. Sayfaların çıktısını alsan mürekkep yetmezz.. vs.. vs.. En iyisi okul okul dolaşıp, kitapları toplamak. Başka semtlerin okullarına da gidilip, sorulabilir...

:D Aynen öle yapcam semt semt okul okul dolaşacağım da abim diyoo yawh hergün açık öğretimi olurmuş kızz :wink:
Öyle bir sınavdayız ki kitabı açıp bakmak serbest

Kuran-ı Kerim

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 28 Eki 2011, 09:15

Ayşeqül yazdı:
emrahk yazdı:
Katılıyorum, bilgisayar bsşında ders çalışmak işkence. Üstüne gözleri yoruluyor insanın. Sayfaların çıktısını alsan mürekkep yetmezz.. vs.. vs.. En iyisi okul okul dolaşıp, kitapları toplamak. Başka semtlerin okullarına da gidilip, sorulabilir...

:D Aynen öle yapcam semt semt okul okul dolaşacağım da abim diyoo yawh hergün açık öğretimi olurmuş kızz :wink:
Öyle der onlar cnm, yapılacak şey durumu izah etmek :)
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön