sen başka okullarada bak. bazen diğer okullara gelmiş oluyor. hatta sen h. eğiitimede sor geçen sene bana artık okullarda verilecek dediler iki gün sonra yeni kitaplar gelmişti. h.eğitimepskolog yazdı:drumum aktif oldu aradım okulu halen kitap yok 10 gün sonra diyorlar olmasa 1 ay sonrageçen yıl halk eğitim merkezlerinde eylül ayında kitaplar hazırdı bu okul oldugu için mi yavaş anlamadım gitti
zaten bürodaki kişilerde biraz saldım çayıra mevlam kayıra halindeler
Katılıyorum, bilgisayar başında ders çalışmak işkence. Üstüne gözleri yoruluyor insanın. Sayfaların çıktısını alsan mürekkep yetmezz.. vs.. vs.. En iyisi okul okul dolaşıp, kitapları toplamak. Başka semtlerin okullarına da gidilip, sorulabilir...Ayşeqül yazdı:ewt yaa ben dede 3 tane kitap eksik internetten sewmiyorum çalşmayı interneti açsam mutlaka müzik de olacak ee gelde anla bende kitaplardan daha ii çalştığıma inanıyrum...![]()
emrahk yazdı:Katılıyorum, bilgisayar bsşında ders çalışmak işkence. Üstüne gözleri yoruluyor insanın. Sayfaların çıktısını alsan mürekkep yetmezz.. vs.. vs.. En iyisi okul okul dolaşıp, kitapları toplamak. Başka semtlerin okullarına da gidilip, sorulabilir...Ayşeqül yazdı:ewt yaa ben dede 3 tane kitap eksik internetten sewmiyorum çalşmayı interneti açsam mutlaka müzik de olacak ee gelde anla bende kitaplardan daha ii çalştığıma inanıyrum...![]()
Öyle der onlar cnm, yapılacak şey durumu izah etmekAyşeqül yazdı:emrahk yazdı:Katılıyorum, bilgisayar bsşında ders çalışmak işkence. Üstüne gözleri yoruluyor insanın. Sayfaların çıktısını alsan mürekkep yetmezz.. vs.. vs.. En iyisi okul okul dolaşıp, kitapları toplamak. Başka semtlerin okullarına da gidilip, sorulabilir...Ayşeqül yazdı:ewt yaa ben dede 3 tane kitap eksik internetten sewmiyorum çalşmayı interneti açsam mutlaka müzik de olacak ee gelde anla bende kitaplardan daha ii çalştığıma inanıyrum...![]()
Aynen öle yapcam semt semt okul okul dolaşacağım da abim diyoo yawh hergün açık öğretimi olurmuş kızz