: ) sağol Ayşegülümmm...Ayşeqül yazdı:Sabah sabh baktım cnmda çayı çekti
![]()
ama karelerde bikaçı değişikmiş bğendim böle devam...
Geciktirme bence çook güzel bir yer ve şlimdi sonbahar gidip oturulmaz ama yağmurun altında çok güzel vakit geçirilir ve fotoğraf çekmek için müthiş kareler var...intrepid25 yazdı:Birisi buraya davet etti beni ama bakalım ne zaman olacakYağmur damlaları yazdı:~~Bursa Botanik Parkı~~
bu gidişle ancak fotoğraflarına bakıcam galibaYağmur damlaları yazdı:: ) sağol Ayşegülümmm...Ayşeqül yazdı:Sabah sabh baktım cnmda çayı çekti
![]()
Geciktirme bence çook güzel bir yer ve şlimdi sonbahar gidip oturulmaz ama yağmurun altında çok güzel vakit geçirilir ve fotoğraf çekmek için müthiş kareler var...intrepid25 yazdı:Birisi buraya davet etti beni ama bakalım ne zaman olacakYağmur damlaları yazdı:~~Bursa Botanik Parkı~~
intrepid25 yazdı:Yalnız gitmek istemiyorum
sorun değil gitmesem de olurYağmur damlaları yazdı:intrepid25 yazdı:Yalnız gitmek istemiyorum
Yalnız gitme zaten , seni davet edenle git
Birisi buraya davet etti beni ama bakalım ne zaman olacakYağmur damlaları yazdı:: ) sağol Ayşegülümmm...Ayşeqül yazdı:Sabah sabh baktım cnmda çayı çekti
![]()
intrepid25 yazdı:Yağmur damlaları yazdı:~~Bursa Botanik Parkı~~
[/quote]intrepid25 yazdı:Yağmur damlaları yazdı:~~Bursa Botanik Parkı~~
Ayşeqül yazdı: sende saoll cnmm birileri beni böle bi yere davet etmedi gitti yaaa