Ne zaman Mezun olurum:(
Ne zaman Mezun olurum:(
Merhaba benim kredim 60, alan kredimde 80 filan heralde. Sizce ne zaman mezun olurum:( bir sınavdan 15-20 kredi alıyorum bazen daha az:(
Re: Ne zaman Mezun olurum:(
Alan kredisini tamamlamışsın. mezun konusuna gelince her sınavdan 15-20 kredisi alırsan 2014 ocak-mayıs sınavlarında toplam krediyi tamamlarsın . 15-20 krediden daha az bir kredi alırsan 2016-2017 den önce mezun olamazsın
Emre17, ''herhalde''lerle değil, öğrenci girişini açıp, kredi bilgileri sekmesinde ''toplam'' ve ''alan'' kredisi yazan yerleri buraya yazarsan daha net birşeyler yazabiliriz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
tamam özür dilerim tam atmamışım
Toplam Kredi : 52 Alan Kredi : 47
çalışırsam sınavdan 25 kredi flian alabilir miyim. siz kaç kredi alıyorsunuz sınavdan? 2014 çok uzun
Toplam Kredi : 52 Alan Kredi : 47
çalışırsam sınavdan 25 kredi flian alabilir miyim. siz kaç kredi alıyorsunuz sınavdan? 2014 çok uzun