DİPLOMA
- intrepid25
- Doçent
Re: DİPLOMA
25 Temmuz da mezun olanlar daha almadı kibeyzi yazdı:arkadaşlar 26 eylüldeki ek sınavda mezun olup diplomasını alan varmı ? benim sayfamda diploma basıldımı bölümünde hayır yazıyor... sizlerde durum nedir....

intrepid25 arkadaşım ; ben bu eylül ayındaki ilk ek sınava girip mezun oldum , diplomam geldi üniversiteye ggönderildi . Sen bi araştır , 25 temmuzda mezun olduysan çoktan gelmiş olması lazım . Beyzi , seninde beklemen lazım biraz daha , 1 ay içinde büyük ihtimal gönderilir .intrepid25 yazdı:25 Temmuz da mezun olanlar daha almadı kibeyzi yazdı:arkadaşlar 26 eylüldeki ek sınavda mezun olup diplomasını alan varmı ? benim sayfamda diploma basıldımı bölümünde hayır yazıyor... sizlerde durum nedir....
- intrepid25
- Doçent
Basılmayan diploma nasıl gelecek ki basılmadı yazıyorFalan yazdı:intrepid25 arkadaşım ; ben bu eylül ayındaki ilk ek sınava girip mezun oldum , diplomam geldi üniversiteye ggönderildi . Sen bi araştır , 25 temmuzda mezun olduysan çoktan gelmiş olması lazım . Beyzi , seninde beklemen lazım biraz daha , 1 ay içinde büyük ihtimal gönderilir .intrepid25 yazdı:25 Temmuz da mezun olanlar daha almadı kibeyzi yazdı:arkadaşlar 26 eylüldeki ek sınavda mezun olup diplomasını alan varmı ? benim sayfamda diploma basıldımı bölümünde hayır yazıyor... sizlerde durum nedir....

Nasıl ya bende ilk ek sınavla mezun oldum ama sayfamı kontrol ettiğimde diploma basılmadıdiyor. uzun zamandır bekliyorum ama hep aynı .
- intrepid25
- Doçent
Sabah diplomam basılmamışdı şimdi bakdım basılmış acaba diploma defteri neredeyse ordanmı alıcaz diplomayı 

Sistemde yazıcak nereden alacağın .intrepid25 yazdı:Sabah diplomam basılmamışdı şimdi bakdım basılmış acaba diploma defteri neredeyse ordanmı alıcaz diplomayı
Hemde 3'ünde kadıköy h.e.m'e gönderilmiş , tam ben alamaya gidicektim bayram'dan sonra , onlar direk üniversiteye göndermişler . Gitmeme bile gerek kalmadı . Ama senin diplomada bu yakında gönderilir .gülbeyaz yazdı:Nasıl ya bende ilk ek sınavla mezun oldum ama sayfamı kontrol ettiğimde diploma basılmadıdiyor. uzun zamandır bekliyorum ama hep aynı .
Falan yazdı:Hemde 3'ünde kadıköy h.e.m'e gönderilmiş , tam ben alamaya gidicektim bayram'dan sonra , onlar direk üniversiteye göndermişler . Gitmeme bile gerek kalmadı . Ama senin diplomada bu yakında gönderilir .gülbeyaz yazdı:Nasıl ya bende ilk ek sınavla mezun oldum ama sayfamı kontrol ettiğimde diploma basılmadıdiyor. uzun zamandır bekliyorum ama hep aynı .
Falan, sen MAÖL mezunusun ve AÖL'den farklı tarihlerde meslek liselilerin diplomaları gönderiliyor. Dolayısıyla düz AÖL öğrencilerinin diplomalarının şu an gönderilmediyse bir sorun olduğu için değil, henüz AÖL müdürlüğü diplomaları göndermeye başlamadığı içindir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- intrepid25
- Doçent
Ay sonuna doğru gönderilecekmiş dediler bakıcaz artık 

- bursa_sezen
- Uzman Doktor
enınde sonunda gelecek sonucta canım