sözel derslere nasıl çalışıyorsunu ?
sözel derslere nasıl çalışıyorsunu ?
evet arkadaslar sözel derslere bırcok ınsan gıbı bende calsııyoum ama untuuyorum sızın calısma yontemınız nedır
Re: sözel derslere nasıl çalışıyorsunu ?
Ben kitabı baştan sona okuyorum gerek görürsem eğer bazı yerleri yazıyorum. Sınav yaklaşınca tekrar göz gezdirip geçmiş sınav sorularını çözüyorum.

- katre-jess
- Acemi
çıkmış testlerin hepsini çıkartıyorum,ve çözüyorum bir kaç kez. zaten hemen hemen %80 i onlardan çıkıyor 

İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören
sınavda çıkabilecek sorulara göre özet çıkarıyorum ona çalışıyorum.
cıkmıs sınav sorularını alıyorum karsıma kıtabıda alıyorum sorulara yakın olan konuları yazıyorum onemlı yerlerı yazıyorum sınav yaklasınca calıs yoksa unutuluyo sozeller
burda 3 soru sormak durumundym?seçtiğim derslerim sözel drsler çıkmış sorularda gördüğüm kadarıyla sınav kitapçığında bütün sayısal ve sözelderslerden sınav soruları var,bu sorulardan sorumlumuyuz,zorunlumudur? sınavda karşımıza çıkabilirmi?
- intrepid25
- Doçent
Ben sadece benim için zor dersleri bir kez okurdum ve geçmiş sorularla kendimi test ederdim en önemlisi soru ve cevapları aklıma yazardım bazıları bazende çoğu sınavda çıkıyor zaten 

Sen hangi dersleri seçtiysen kitapçık üzerindeki dersler arasından sadece seçtiklerinden sorumlusun. Mesela bu dönem dil anlatım -3 coğrafya-3 seçtiysen ocak sınavında o soruları cevaplayacaksın.esevim13 yazdı:burda 3 soru sormak durumundym?seçtiğim derslerim sözel drsler çıkmış sorularda gördüğüm kadarıyla sınav kitapçığında bütün sayısal ve sözelderslerden sınav soruları var,bu sorulardan sorumlumuyuz,zorunlumudur? sınavda karşımıza çıkabilirmi?

cevap verdiğiniz için teşekürler cevaplamamızda herhangi bir sorun olurmu ?cevaplandıgında artıları ve eksileri nedir?