Çıkma Belgesi Hakkında.
Çıkma Belgesi Hakkında.
Arkadaşlar iyi günler ben mezun öğrenciyim ancak daha diplomam basılmadı ve askerliği acil tecil ettirmem gerekiyor celp dönemim 2012 şubat gözüküyor ve çok az kaldı İzmir'de oturuyorum ve Açık Öğretim sitesinde bulunan Çıkma Belgesi örneğinden bi dilekçe yazdım diploma harç bedelini yatırdım dekontunu aldım,peki nasıl alıcam bu belgeyi burdan fax yollasam oluyormu ? yoksa Ankara'ya mı gidicem? bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun olurum.
Re: Çıkma Belgesi Hakkında.
Merhaba, indirip doldurduğun dilekçeyi, harç dekontunu ve bir adet kimlik fotokopini bir zarfa koyup aşağıdak adrese APS ile yolla;
M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara
Bir ay kadar sürebilir gelmesi, adresine yolluyorlar. Ankara'ya gitme imkanın varsa, hemen de alabilirsin...
M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara
Bir ay kadar sürebilir gelmesi, adresine yolluyorlar. Ankara'ya gitme imkanın varsa, hemen de alabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Teşekkür Ediyorum emrahk dostum ancak 1 ayı bulmadı belgenin gelmesi 3 günde elime ulaştı.
Evet bir arkadaşta 3 günde geldi dedi. Bunu dönem arası olmasına bağlıyorum. Çok mezunun verildiği Temmuz döneminde yoğunluktan 1 ayı bulmuştu. Mezuniyetini tebrik ederim...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
teşekkür ederim arkadaşım.