Çıkma Belgesi ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
incirreceli
Çırak

Çıkma Belgesi ?

Mesaj gönderen incirreceli » 29 Kas 2011, 15:26

Arkadaslar Ocaktaki sınavla bırlıkte mezun olucam.. Ama diplomayı beklicek vaktim yok. Acilen çıkma belgesi almam gerekiyor. Cünkü Askerliğimi tecil ettirmem gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Alan: Genel Kültür
Toplam Kredi: 186
Ortak Kredi: 86

OCAK 2012 MEZUN

emrahk
Onursal Üye

Re: Çıkma Belgesi ?

Mesaj gönderen emrahk » 29 Kas 2011, 15:51

Çıkma belgesi için Ocak sınavının açıklanmasından sonra (Şubat ayı prtaları gibi) hemen Ankara'ya gidersen çıkma belgeni hemen alabilirsin. Ankara dışında oturuyorsan ve müdürlüğe dilekçe gönderip çıkma belgesi istersen de eline ulaşması 1 ayı bulabiliyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

mharman

Mesaj gönderen mharman » 09 Ara 2011, 15:49

dostum ben çıkma belgesini 6 aralıkta yolladım 9 aralıkta elime ulaştı izmirden faksla belgeleri yolladım öyle 1 ayı bulma gibi bi durum yok.

incirreceli
Çırak

Mesaj gönderen incirreceli » 15 Ara 2011, 08:25

mharman yazdı:dostum ben çıkma belgesini 6 aralıkta yolladım 9 aralıkta elime ulaştı izmirden faksla belgeleri yolladım öyle 1 ayı bulma gibi bi durum yok.
acaba faksla yolladın diyemi ? cogu ogrenci 1 ayı buluyor diyor cunku.
Alan: Genel Kültür
Toplam Kredi: 186
Ortak Kredi: 86

OCAK 2012 MEZUN

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 19 Ara 2011, 11:38

Evet 1 ayı buldu diyen arkadaşları referans alarak ben 1 ayda gelebilir dedim. Yalnız bu dönem çıkma belgesi erken gelmiş. Temmuz sınavında binlerce mezun olduğu için, o dönemde acilen çıkma belgesi almak isteyenlere yoğunluktan 1 ayda ulaşmıştı diye tahmin ediyorum...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön