Sadece açık lise yeterli mi ?
Sadece açık lise yeterli mi ?
sadece açıktan okuyup istediğimiz derece yani mesleği kazanabilir miyiz ?
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
- intrepid25
- Doçent
Re: Sadece açık lise yeterli mi ?
Ayşe qüL yazdı:sadece açıktan okuyup istediğimiz derece yani mesleği kazanabilir miyiz ?
Gayet tabi kazanabilirsin yalnızca hakkını vermek gerekiyor açık liseninde, ortalaman 70 ve üzeriyse ygs falan çok basit geliyor

- bursa_sezen
- Uzman Doktor
Uzmanım benim
)))

- şubat soğuğu
- Acemi
peki 72 diploma notuna kaç puan geliyor,hiçbiryerden öğrenemedimdeintrepid25 yazdı:Ayşe qüL yazdı:sadece açıktan okuyup istediğimiz derece yani mesleği kazanabilir miyiz ?
Gayet tabi kazanabilirsin yalnızca hakkını vermek gerekiyor açık liseninde, ortalaman 70 ve üzeriyse ygs falan çok basit geliyor
Adı : BATUHAN Soyadı : ÇETİN
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
tamam hakkını weririmde... hedefim de büyük... bazıları, açıköğretimde okuyan tanıdıklar, olmaz diyo.. bilmem şu meslek için şurayı okumam lazım falan diyolar tedirginim yani tatmim olamıyorum......intrepid25 yazdı:Ayşe qüL yazdı:sadece açıktan okuyup istediğimiz derece yani mesleği kazanabilir miyiz ?
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Ayşegülcüğüm bazı meslekleri üniversitede AÖF den okuyacaksan önce o mesleği Meslek (MAÖL) lisesinde okumuş olman grekiyor...Ayşe qüL yazdı:tamam hakkını weririmde... hedefim de büyük... bazıları, açıköğretimde okuyan tanıdıklar, olmaz diyo.. bilmem şu meslek için şurayı okumam lazım falan diyolar tedirginim yani tatmim olamıyorum......
Tanıdıklarının söylediği odur muhtemelen..
Onun haricin yeterli puan alınca istediğin her yere girebilirsin...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
hım anladım teşekkür ederim yağmur... :Yağmur damlaları yazdı:Ayşegülcüğüm bazı meslekleri üniversitede AÖF den okuyacaksan önce o mesleği Meslek (MAÖL) lisesinde okumuş olman grekiyor...Ayşe qüL yazdı:tamam hakkını weririmde... hedefim de büyük... bazıları, açıköğretimde okuyan tanıdıklar, olmaz diyo.. bilmem şu meslek için şurayı okumam lazım falan diyolar tedirginim yani tatmim olamıyorum......
Onun haricin yeterli puan alınca istediğin her yere girebilirsin...

Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
- intrepid25
- Doçent
Açık lise mezunu olup tıp bitiren arkadaşım var bu yeterlidir heralde AyşegülAyşe qüL yazdı:hım anladım teşekkür ederim yağmur... :Yağmur damlaları yazdı:Ayşegülcüğüm bazı meslekleri üniversitede AÖF den okuyacaksan önce o mesleği Meslek (MAÖL) lisesinde okumuş olman grekiyor...Ayşe qüL yazdı:tamam hakkını weririmde... hedefim de büyük... bazıları, açıköğretimde okuyan tanıdıklar, olmaz diyo.. bilmem şu meslek için şurayı okumam lazım falan diyolar tedirginim yani tatmim olamıyorum......
Onun haricin yeterli puan alınca istediğin her yere girebilirsin...![]()

Ewt yeterli içimi rahatlattırdınız allah sizinde içinizi rahatlattırsın inşallah...... 

Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
- intrepid25
- Doçent
teşekkürlerAyşe qüL yazdı:Ewt yeterli içimi rahatlattırdınız allah sizinde içinizi rahatlattırsın inşallah......