4 yıllık sistem. hakında.
4 yıllık sistem. hakında.
Arkadaslar. ben 3 yıllık sistem de kayırlıyım 2004 yılın da askerlk su bu derken halan okuyoruz. güya şimdi ben 3 yıllık sistem de kayıtlı olmama ragmen 4 yıllık sisteme gecis yaptılar..ki bana hiç bir yazılı tebligat gelmedi veya uyarı 4 yıllık sisteme geciste 3 tane ardı ardına sınav yaptılar malesef hic birinden haberim olmadıgı için hepsini kacırdım..simdi ben dava acmayı düsünüyorum benim kredim suan 125 normal de 144 kredi ile yani bu sınavda bitmesi lazımdı..sizler ne dersiniz.
-
Re: 4 yıllık sistem. hakında.
Valla aynı şekil kardeşim banada oldu. 3 senelik sistemde okudum liseyi tamamladım fakat alttan dersım kaldığı için diplomayı alamadım. 2 sene boyunca sınavları geçemediğim için okul hakkım bitmiş ve bende açıktan tekrar başladım. Yüz yüze eğitimim de var ve 4 senelik sisteme geçirmişler. Normalde alttan kaldığım derslerden sınavlara girmem gerekiyor fakat o dersler maazii olmuş. Yeni yeni dersler gelmiş ve kafalarına göre ders verdiler onlara giriyorum bu sene bitecek sanırım
Ama oldu olası açık liseyi anlamadım. Eğer haklı olduğunu düşünüyorsan ben ve bi arkadaşımla sana destek olurum ve bizde dilekçe veririz