Ygs başvurusu için nufus cüzdanı yenileme
Ygs başvurusu için nufus cüzdanı yenileme
Merhaba arkadaşlar, Ygs başvurusu için en az 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf olmalıymış nufüs cüzdanında.Benim 10 sene oluyor ve şu anki halimden biraz farklı nufus cuzdanındaki resmim.Yenilemelimiyim ? yenilemezsem sorun çıkar mı ?
Re: Ygs başvurusu için nufus cüzdanı yenileme
yenile bence. ben yenilemiştim.
benim 1-2 yıllık sorun olur mu acaba?
En az altı ay değil en fazla altı aylık resimdir o? 
ayrıca öyle bir kural varsa sorun olmaması normal mi?

Forumda geçen sene YGS ye giren arkadaşlar var, böyle bir şartın olup olmadığını anlamak için soruldu bu soru zaten ? kesin bir kural olduğu halde '' benim içinde geçerli mi'' diye sorulmuş bir soru değil : )eser46 yazdı:En az altı ay değil en fazla altı aylık resimdir o?
ne olur ne olmaz, yenileyeyimserenity yazdı:yenile bence. ben yenilemiştim.
Yapma ya. Bunu yazdığın iyi oldu burada. Benim resimde 10 yıllık.

E BENIMDE 3 YILLIK HICBIR DEGISIKLIK YOK MECBUR YAPACAMMI SIMDI HADI 10 YIL NEYSEDE BENCE 2 3 SENEDE YENI SAYILIR
...
En son efecan tarafından 20 Ara 2011, 10:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Mezun
Arkadaşlar siz siz olun, nüfus cüzdanınızdaki resim şuanki halinize benzemiyorsa, hemen değiştirin. YGS sınavında güvenlik önnlemleri çok sıkı ve nüfus kağınıza da bakıyorlar. Fotoğrafınızdan tanımazlarsa sınava almayailirler, başkasının sıava girme ihtimaline karşı. Bu yüzdenn hiç riske atmadan değiştirin derim ben..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Peki değiştirirken nüfus müdürlüğüne felan gitmemiz gerekiyor mu
Resmi çekindik diyelim diğer işlemi nerede yaptıracaz 

Zaten nüfus cüzdanı değiştime işini nüfus müdürlükleri yapıyor. Yani resim çektirdikten sonra nüfus müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Hım teşekkürler. Kimileri önce muhtarlığa sonra nüfüs müdürlüğüne gidilir felan diye yazmışlar.
Neyse ben resmi çekinip direk nüfus müdürlüğüne gideyim
Neyse ben resmi çekinip direk nüfus müdürlüğüne gideyim

kripton bende ygs hakkında forumlara bakarken denk geldim bu konuya, emin olmak için buradaki arkadaşlara sorayım dedim.
Emrahk teşekkur ederiz cavapların için.
Bir soru daha sorabilir miyim ? : ) Şimdi ygs sınavından sonra gireceğim 2 dönem sınavı daha var yada ek sınavada kalma ihtimalim
Bu 2 dönem ve ek sınav notlarım ortaöğretim başarı puanına yansıyacak mı ? yoksa Ocak sınavındaki sınav ve önceki sınav notlarınımı kapsayacak sadece..
Emrahk teşekkur ederiz cavapların için.
Bir soru daha sorabilir miyim ? : ) Şimdi ygs sınavından sonra gireceğim 2 dönem sınavı daha var yada ek sınavada kalma ihtimalim
Bu 2 dönem ve ek sınav notlarım ortaöğretim başarı puanına yansıyacak mı ? yoksa Ocak sınavındaki sınav ve önceki sınav notlarınımı kapsayacak sadece..