birazdeli yazdı:hay allah şimdi 1 olanı mı yazayım 3 olanı mı![]()
3 yaz en iyisi, baksana fazla puan veriyormuş ÖSYM 3 olarak işaretleyenlere...

birazdeli yazdı:hay allah şimdi 1 olanı mı yazayım 3 olanı mı![]()
emrahk yazdı:birazdeli yazdı:hay allah şimdi 1 olanı mı yazayım 3 olanı mı![]()
3 yaz en iyisi, baksana fazla puan veriyormuş ÖSYM 3 olarak işaretleyenlere...
kripton yazdı:Elbette simala, emrahk nın da senin de inatlaşmak için değil bizleri bilgilendirmek için bunları yazdığınıza eminiz. Fakat kafamız oldukça karışmış durumda. Bir yandan resmi bir açıklama var. Bizler bu formu bu akşam doldurup yarın onaylatacağız ve sen de resmi açıklamayı değiştireceklerini söylüyorsun. Bu durumda birkaç gün daha beklememiz mi doğru olur. Gerçi çok aşırı bir fark oluşturmaz sanırım. Sonuçte 1 yazanların da 3 yazanlarında başvuruları geçerli oluyor değil mi
muratmuka yazdı:bende dün gidip basvurumu yaptım bekledigimden kolay geçtisanırım fazla stres yaptım bu kayıt konusunda hep bi aksilik cıkacak diye korkuyordum Allaha şükür hiç bir pürüz cıkmadı ve tamamladık şifremizide aldık
![]()
şimdi nisandaki sınava giricez ben fen ve matematikten anlamam onları boş bırakıcam sanırım dogrumudur acaba?
benim istedigim bölüm fotografcılık ve kameramanlık 2yıllık açık ögretim kılavuzda bölümün yanında (YGS*) var bu sayfanın sonunda en yüksek ygs puanı hesaplanaktır yazıyor bu nedemek birisi anlatabilirmi acaba?şimdi sadece sosyal bilimler sorularınımı yapmam lazım yoksa türkçe mi yada ikisinide yapıp hangisinin puanı yuksek olursa ondanmı hesaplanacak kafam iyice karıstı
son bi soru dahatürkçe ve sosyal bunlardan kaçar soru yada kaç soru yapmam lazımki bu 140 barajını aşabileyim açık ögretim istedigim için sanırım diploma puanı ile ygs puanı çarpılıp bölünüp toplanıp cıkartılmıcak
![]()