MAOL ygs konusunda yardım!
MAOL ygs konusunda yardım!
Arkadaşlar maol öğrencisiyim aslında bu sene mezun olamıyorum önümüzdeki sene ocak ayında mezun olcam 20 kredi eksikliğinden.. neyse şu an toplam 211 kredi ve 80 alan kredim var ve toplam 9 aol 6 dönem okudum.. ygs sınavına girip eksiklerimi görmek istiyorum enazından o an ki stresi görmek istiyorum bunun için galiba mezun olma şartı varmış tam anlamadım ama ben bu sene başvursam girebilirmiyim? bi yardım edin!
Ya bir yol bul...
Ya bir yol aç...
Ya da yoldan çekil...
Ya bir yol aç...
Ya da yoldan çekil...
Re: MAOL ygs konusunda yardım!
Evet sen de girebilirsin, şartların uyuyor. Başvuru için mezun olmak gerekmiyor. Bu sene mezun olamam diyorsan, sınav sonuçları sonrası tercih yapmazsın. Çünkü tercih yapıp, mezun olmadığı için yazılamayanların, bir sonraki yıl okul puanları yarıya düşüyor. Sen deneme amaçlı sınava girersen sorun olmaz tabi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk