Uğur böceği olan (RESİM) keza benim için doğa fotoğrafları resimdir....Bilinçli yazılmıştır ama öğretme aşkınıza hayran kaldım yinede teşekkür ederimintrepid25 yazdı:Hangi 2. resim (fotoğraf)E-mine yazdı:2. resme bayıldımm, harika..

Uğur böceği olan (RESİM) keza benim için doğa fotoğrafları resimdir....Bilinçli yazılmıştır ama öğretme aşkınıza hayran kaldım yinede teşekkür ederimintrepid25 yazdı:Hangi 2. resim (fotoğraf)E-mine yazdı:2. resme bayıldımm, harika..
Öğretme maksadıyla yazmadım konunun içinde olan ve ayrıca okulunu okuyan biri olarak sizin agzinizla yazmış olsam bile fotoğrafa resim demem çünkü resim çizilir ancak halk dilinde hep resim diye adfedilir,doğa fotoğraflariniza ilgi duymanıza sevindim benimde baskın yanım doğa ve manzara fotoğraflaridirE-mine yazdı:Uğur böceği olan (RESİM) keza benim için doğa fotoğrafları resimdir....Bilinçli yazılmıştır ama öğretme aşkınıza hayran kaldım yinede teşekkür ederimintrepid25 yazdı:Hangi 2. resim (fotoğraf)E-mine yazdı:2. resme bayıldımm, harika..
Güzel fotoğraf tebrik ederim,yalnız Diyaframi biraz açıp merkezdeki çiçeğin dışındakilere fazla fluluk verseydiniz daha iyi olacaktıCeros yazdı:Bende amatör bir fotoğrafçı olaraktan bir fotomu sizinle paylaşmak istiyorummm![]()
Hmm farklı çok hoş =) çok beğendim canım kamerana sağlıkYağmur damlaları yazdı:
Bu nasıl ?
Biraz ışıkta yetersizlik var,ayrıca her zaman için fotoğraf çekerken kendi görüntümüzün kadrajda olmamasına dikkat etmeliyiz.dikkatlice boncuklara bakıldığında kendi silüetini göreceksinYağmur damlaları yazdı:
Bu nasıl ?