sınavınız nasıl geçti?

Herşey serbest...
cedric
Doktor

sınavınız nasıl geçti?

Mesaj gönderen cedric » 21 Oca 2012, 18:10

benimkiler genel anlamda iyiydi. yalnızca seçmeli ders ekonomi 1 sallantıda. ortak ders milli güvenlik 2 ye hiç çalışmamıştım ilk sorularda biraz heyecan yaptım o da bilmediğim yerlerden çıktı ama sonra sorular kolaylaştı. hepsini yaptım. diğerlerinde bir sorun yok. umarım herkesinki iyi geçmiştir. ilk badire bitti. herkese geçmiş olsun

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: sınavınız nasıl geçti?

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 21 Oca 2012, 19:31

Çok şükür İngilizce hakkında birşey söyleyemesemde diğerleri gayet iyi geçti :)
Hele başımın tatlı belası edebiyat :P Hep geçmiş sınav sorularından vardı.
Sonuçları bekliyorum büyük bir sabırla :)
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
E-mine
Doktor

Mesaj gönderen E-mine » 21 Oca 2012, 19:36

Sabah İşletme 2 ve tc atatürk inkilapları 1' e girdim çok iyiydi
Öğleden sonra Türk edebiyatı ve seçmelisi çok iyi geçti, İngilizce 6 ve seçmelisi tam bir fiyaskoydu :( okadar gramer ve kelime ezberlemiştim ama ingilizce 6 ünitelerinden sorulardı ve çoğumuz gibi bende o kitaba çalışamadım, kelimeler uzaydan gelmiş gibiydi :( kısacası ingilizce çok zordu benim için hiç ümidim yok moral 0 :( Ygs ye de başvurdum ingilizceden geçemezsem ne yapacağım bilmiyorum

GüListaN
Doçent

Mesaj gönderen GüListaN » 21 Oca 2012, 21:48

Sınav iyiydi de ilk 6o dk çıkarmadılar.. herkes uyudu resmen, hatta sanırım biri rüya bile gördü o kadar derindi uykusu :lol:
Gözetmen çıkabilirsiniz deyince herkes ayaklandı, sınıfta sadece 2 kişi kaldı :D

Neyse ki yarısı bitti yarısı kaldı.. :wink:
Kırklareli Üniversitesi <3

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 21 Oca 2012, 21:53

Her okul ayrı teden çalıyor.. İlk yarım saatte çıkardılar çok şükür..
Bundan önceki dönemlerde cep telefonlarını alıp üzerine etiket yapıştırıp çıkışta 'tezgah açıp' teslim ediyorlardı..
Bu sefer hiçbir elektrikli aleti almadılar.. Herkes yanında biriyle gelmemişki.. İnsanlar okulun kapısının yanın 1 liraya eşya gözetenle teslim etmek zorunda kaldılar telefonlarını...
Aynı zamanda sınav kitapçıklarımı alamadım :( Geçen dönem 1. Oturumunkini ikinci oturumdan sonra vermişlerdi..
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

çarşı
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen çarşı » 21 Oca 2012, 21:57

ingilizce 3 çok zorduuuuu bıde herkes çıktı çocuk benı beklemesın dıye hepsını salladım yarın da 8 tane sınava gırcemmm :x

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 22 Oca 2012, 01:18

ya herkes şikayet etmiş bende edim barii :mrgreen: ingilizce 1 zordu valla :lol: geo da salladım zaten :lol: kimyadan da pek umudum yok :roll: geo ve kimyadan kesin kaldım diğerlerini kurtardım gibi :mrgreen: yarına allah kerimm :idea: ayrıca son oturumun kitapçığını çok dil döktüm ama alamadım :lol: 1 saat sonra vercekmişler ya zaten hava buz gibiydi donduk hele sabahki, yakmamışlar kaloriferi bi çıktım burnum kırmızı olmuş :lol:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 22 Oca 2012, 23:15

E-mine yazdı:Sabah İşletme 2 ve tc atatürk inkilapları 1' e girdim çok iyiydi
Öğleden sonra Türk edebiyatı ve seçmelisi çok iyi geçti, İngilizce 6 ve seçmelisi tam bir fiyaskoydu :( okadar gramer ve kelime ezberlemiştim ama ingilizce 6 ünitelerinden sorulardı ve çoğumuz gibi bende o kitaba çalışamadım, kelimeler uzaydan gelmiş gibiydi :( kısacası ingilizce çok zordu benim için hiç ümidim yok moral 0 :( Ygs ye de başvurdum ingilizceden geçemezsem ne yapacağım bilmiyorum
emine ingilizce konusunda sana katılıyorum. Kelimeleri uzaydan getirmişler evet :) ygs de benim de tek korkum bu ingilizce. Sonuçları kontrol ettirdim. Puan 40 da kalıyor :( 3 soruyu ise ne işaretlediğimi hatırlayamadım. YA o 3 sorudan biri doğru çıksa geçiyorum ama bilmiyorum :(
Resim

Kullanıcı avatarı
E-mine
Doktor

Mesaj gönderen E-mine » 23 Oca 2012, 02:56

Kripton okadar emindim ki soruların çok fazla zor olmayacağından o an şok geçirdim, geçen temmuz ayı ve ondan önceki dönemlerin ingilizce 6 sorularına baktığımda basitti sorular.. hatta burada da arkadaşlar demişti ''korktuğunuz gibi değil meraklanmayın '' diye..Tamamen ingilizce 6 kitabını kapsayan sorulardı :( Ben hangi şıkkı işaretlediğimi hatırlamıyorum bile çünkü kelimelerin hepsi hakkaten yabancıydı :mrgreen: hatırladıkların ile 40 sa unuttukların arasında doğrular vardır diye ümit ediyorum..Sen seçmelisinide seçmişmiydin ? iki side 6 kredi ya off :(

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 23 Oca 2012, 03:01

ben de ingilizce 6dan soru çıkmaz diye düşündüm ve çok yanıldım şu anda 10 taneden fazla soruyu kitapta bulmuş durumdayım

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 23 Oca 2012, 12:33

Emine sen şok geçirmişsin soruları görünce benim de başıma müthiş bir ağrı girdi. Tam ağrı da değildi de sanki beynimin içinin basıncı artmış gibi oldu ( beynin iç basıncının artmasının tıp cihetinde karşılığını bilmiyorum ama vaziyetimi bu ifade en iyi anlatıyor :lol: ) Dedim ki kendi kendime: Ya senden kıymetli mi ya ( başımın vaziyeti ilerlerse diye korktum ) Sen 2 saatde düşünsen yapamıycan. Yapabildiğini yap gerisini kafadan işaretle çık. Ve aynen öyle yaptım. Şu an beynimin basıncı normal :lol:
Resim

Black Lord

Mesaj gönderen Black Lord » 23 Oca 2012, 13:01

çok kolaydı hiç zorlanmadım :P

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 23 Oca 2012, 17:59

Herkes ingilizceden muzdarip sanırım..Yurtdısından gelmenn bna avantajlarından biride bu :D seçmeli seçmesiz ing. konusunda kafam rahat hep sözelden girdim busefer ben sınava oyüzden hepsi güzel geçti :D çook şükür çok mutluyum oyüzden :mrgreen: ikigndür agzımı kapatamıyorum :D edebiyattan nerden çalıştıysam ordan geldi valla şook oldum :D tek bi dersten sıkıntım var onada çalışmamıştım hiç :D onunda kredisi 1zzaten :D birde cogrfyadanda sorun olmazsa baya yüksek bir kredi bekliyorum :mrgreen: :mrgreen:

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

“Serbest Kürsü” sayfasına dön