Kredilerimi Tekrardan Hesaplatmak İstiyorum Ama NasiL ??

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
FrtmL

Kredilerimi Tekrardan Hesaplatmak İstiyorum Ama NasiL ??

Mesaj gönderen FrtmL » 21 Oca 2012, 19:17

Öncelikle SeLamLar.
Ben 2004'de Teknik Lise eLektronik Bölümünü 3. Sınıfa Gecmeden Biraktim Ve MaoL'e Kayıt oLDum . Ama Pek Üstüne Düsmedim Ve SinavLara Doqru Duzgun Gitmedim. Yüzüne DersLere Hiç Gitmedim. Su Anda 88 Kredim Var ve aLan Kredim 0 Gozukuyor.
Simdi Sorum 2 Sene Lise Okudum Ve Basariz Bir OGrencide DeqiLdim. Burdan geLmesi Gereken aLan Kredisi oLmuyormu? Ben YanLıslık oLduqunu Düsünüyorum. Bu Kredilerimi Nereye Ve NasiL Basvurarak Tekrardan HesapLattırabilirim?
Simdiden TesekkurLer..

emrahk
Onursal Üye

Re: Kredilerimi Tekrardan Hesaplatmak İstiyorum Ama NasiL ??

Mesaj gönderen emrahk » 22 Oca 2012, 12:24

Merhaba, alan kredilerini genelde yüzyüze eğitim sonunda giriyorlar. Yani yüzyüze eğitim 3 yıl alınıyor ve 3 yıl boyunca kültür dersi kredileri sisteme sürekli girilirken, meslek lisesinden alacağınız krediler genelde girilmiyor. Sorun buradan kaynaklanmış olabilir. kredilerinizin tekrar hesaplanmasını istiyorsanız, MAÖL'e dilekçe yazabilirsiniz. Şuan yüzyüze eğitiminiz devam ediyorsa, yüzyüze eğitim veren liseye de başvurabilirsiniz. Dilekçenize; "Mesleki Açık öğretim Müdürlüğü'ne;" başlığıyla başlayıp, öğrenci numaranızı belirtin ve kısa bir yazıyla, kredi bilgilerimin tekrar kontrol edilmesini istiyorum diye devam edebilirsiniz. Kendi adres ve telefon bilgilerinizi de yazmayı unutmayın alt kısma. Dilekçeyi aşağıdaki adrese postalayabilirsiniz;

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Mesleki Açıköğretim Lisesi Müdürlüğü PostaKodu:06500
Teknikokullar - ANKARA
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön