muaf dersler
muaf dersler
Arkadaslar benim toplam kredim 192 alan kredim de 112 filan.. Ama kalan 10 ortak dersimi vermeden mezun olamıyorum. Neyse bugun girdim sınava ama pek parlak gecmedi:/ Eger derslerden kalırsam ve onumuzdeki 2 donemde gecemessem 3 kereden muaf olup yazın mezun olabilirmiyim? YGS ıcın asılmak istiyorum öyle bi durum varsa en azından kasarak çalışmam AÖL için, tüm dikkatimi YGS ye veririm.. Biri beni bu konuda aydınlarabilirse pek cok sevinirim:)
Re: muaf dersler
Toplam kredi ve alan kredisini tamamlamışsın. Dediğin gibi zorunlu derslerde 10 ders varsa, ve bu 10 dersin hepsine geçen hafta sınavlarda girdiysen, muaf olmak için 1. aşamayı geçmişsin. Mayıs ve Temmuz'da da girince, hepsinden 3 kez girip muaf olmuş olursun ve mezun olursun, önünde engel yok...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk