hıı iyi okripton yazdı:Arkadaşlar durun bi eskileri kontrol edeyim. Bu arada nivli teessüf ediyorumAllah ın izni ile 2.5 sene de liseyi bitirmeyi hedefliyorum
Karıştırmadım dönemimi
Ayşe qüL yazdı:Kripton sırf senin için abimi ve kuzenimi aradım onlarda aol de okuyolar şifrelerini istedim ve onlarınkisine de göz attım dediğim gibi
Toplam dönemi : 8
AOL'de Okuduğu Dönem : 6
yazıyodu ...
sistem hatasıdır. şu anda okuduğu dönemi de toplam döneme yazmışlar .yanlışlıkla yazılmıştır.sonuçta allah yapısı değilya .kul yapısı .onuda insanlar giriyolar sisteme..ama doğrusu bizim dediğimiz şekilde dir.şuanda herkese yazıldığı gibidir yani.kripton yazdı:16. 06. 2011
O zaman açık lise yetkilileri 6 dönem boyu sisteme yanlış bilgi girmişlernivli_83 yazdı:sistem hatasıdır. şu anda okuduğu dönemi de toplam döneme yazmışlar .yanlışlıkla yazılmıştır.sonuçta allah yapısı değilya .kul yapısı .onuda insanlar giriyolar sisteme..ama doğrusu bizim dediğimiz şekilde dir.şuanda herkese yazıldığı gibidir yani.kripton yazdı:16. 06. 2011
kripton yazdı:O zaman açık lise yetkilileri 6 dönem boyu sisteme yanlış bilgi girmişlernivli_83 yazdı:sistem hatasıdır. şu anda okuduğu dönemi de toplam döneme yazmışlar .yanlışlıkla yazılmıştır.sonuçta allah yapısı değilya .kul yapısı .onuda insanlar giriyolar sisteme..ama doğrusu bizim dediğimiz şekilde dir.şuanda herkese yazıldığı gibidir yani.kripton yazdı:16. 06. 2011Şu an hatalarını anlayıp düzeltmişler