En erken nezaman mezun olurum?
En erken nezaman mezun olurum?
Merhaba
şuan 39 kredim var.
Aöl - Alan Yok yazıyor . toplam 8 dönemi geçtim
En erken nezaman mezun olabilirim?
Önerileriniz nedir?
şuan 39 kredim var.
Aöl - Alan Yok yazıyor . toplam 8 dönemi geçtim
En erken nezaman mezun olabilirim?
Önerileriniz nedir?
Re: En erken nezaman mezun olurum?
192 kredi ile mezun olunduğu için, ve her dönem yüksek başarı da sağlarsan en erken 2014 Ocak sınavıyla mezun olabilirsin. Çünkü 39 kredin var ve bu sene Mayıs ile Temmuz sınavından en fazla 60, seneye yapılacak 3 sınavdan da eksiksiz alırsan 90 kredi alabilirsin. Topladığında 189 eder ki, bu da 2014 Ocak ayına sarkacağı anlamına gelir. Tabi çok fazla başarı gösterip, bu sene ve seneye yapılacak sınavlardan full başarı elde edersen, 2013'te yapılacak olası bir ek sınav ile seneye mezun olabilirsin. Başarılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Eğerki ocağa sarkarsa,Össye genede girebilrmiyim.
2014 ten önce giremessin
8 dönem ve sadce 36 kredi ne yapmışssın sen 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
2014 öncesi dediğiniz nedir?pskolog yazdı:2014 ten önce giremessin8 dönem ve sadce 36 kredi ne yapmışssın sen
dönem olarak söylersek.
2011-2012 sonunda toplam 60 kredi aldım,toplamda 99 kredi.
2012-2013 sonunda 90 aldığımı baz alırsak 189 kredi.
2013-2014 ocakda gireceğim sınavda 3 kredi almam yeterli.
yani bu dönemde 2013 - 2014 3 kredi yüzünden össyi kaçırmam değilmi?
Bu arada Lise 1 ve 2 kre Lise 2 toplamda 6 eder

yoksa 8 dönemde 192 tamamlardım tabi

- kardelen198
- Uzman Doktor
İyi demişsin hoş demişsin de o krediler öyle kolay toplanmıyor malesef, çok çalışıp her sınavda her derste full yapman gerekli. Matematik, Geometri, İngilizce, Fizik, Kimya bayağı bir zorluyor.
Sayısalda belki zorlanırım ama artık yaş ilerleyince insan bilinçleniyor.Biraz dersleri çalışma tarzına bağlı zevk ve hevesle çalışırsam çok kolay olur benim için.kardelen198 yazdı:İyi demişsin hoş demişsin de o krediler öyle kolay toplanmıyor malesef, çok çalışıp her sınavda her derste full yapman gerekli. Matematik, Geometri, İngilizce, Fizik, Kimya bayağı bir zorluyor.
ocakta en son sınavın olcaksa yıl 2014 olcak
ayrıca sen önce bi kredileri topla bakalım önce demesi kolay 

dediğin doğru daha askerlik var önümde ağustos gibi gidicempskolog yazdı:ocakta en son sınavın olcaksa yıl 2014 olcakayrıca sen önce bi kredileri topla bakalım önce demesi kolay

Normalde lise eğitimi 2010 tamamlamam gerekirdi tekrar ede eder hayatımın içine ettim şimdide uğraşıyorum,geç kalmışlığın hissi ile okulu bitirmek istiyorum daha önümde üniversite var

Merhaba şu an sistemde bi gariplik var bizde anlamaya çalışıyoruz. SEn şimdilik kafaya takma bi şey olmaz. 1. dönemdesin şu an ona göre hareket edersin. Şu linkten de bu konu ile alakalı tartışmamızı takip edebilirsin. http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 91a63e1ec7

suttozu aynıyız beni takip et
bende de aynısı yazıyo sorun değil