Toplam Döneminiz Kaç?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: Toplam Döneminiz Kaç?

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 02 Şub 2012, 20:06

canerimo yazdı:arkadaşlar benimkinde toplam dönem 3 yazıyor ama ben daha 1 dönem okudum.

Senin öncesi vardır..Örgün eğitimde 1 sene okuduysan yani 2 dönem + AÖL de 1 dönem = 3 dönem ;) Hem sen alansız okumuyorsun, Meslek lisesindesin. Sorun yok yani ;)

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 02 Şub 2012, 21:49

anladı ben 1 yıl içinde 3 dönem sınavına girdimiz için 3 yazıyor şu an 1 de olmama rağmen :mrgreen: demekki nivli haklı :D
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 02 Şub 2012, 23:43

nivli haklı olsa 8 yazması lazım

ben haklı isem 1 yazması lazım

ama ikisi de değil.

o zaman şöyle bir mantık geliştirelim: Şimdi benim 2012 yılı dönemlerim şu şekilde; ocak6 - mayıs7 - temmuz8. Senin ise ocak1 - mayıs2 - temmuz3

O zaman o yıl içindeki temmuz ayına denk gelen dönemi toplam dönem kısmına yazmışlar.
Resim

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 02 Şub 2012, 23:45

Sen haklısın Kripton sanırım bunlar hepimize fazladan 2 dönem eklemişler :)

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 02 Şub 2012, 23:50

kripton yazdı:nivli haklı olsa 8 yazması lazım

ben haklı isem 1 yazması lazım

ama ikisi de değil.

o zaman şöyle bir mantık geliştirelim: Şimdi benim 2012 yılı dönemlerim şu şekilde; ocak6 - mayıs7 - temmuz8. Senin ise ocak1 - mayıs2 - temmuz3

O zaman o yıl içindeki temmuz ayına denk gelen dönemi toplam dönem kısmına yazmışlar.
evet aynen yılı baz almışlar sıralam şöyle oluyor o vakit...3-6-9...ikinci yılımda 6 yazacak en az 8 dönem de mezun olcağıma göre 9' u göremiycem :lol:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 03 Şub 2012, 00:48

Kripton haklı arkadaşlar. Toplam döneminde, örgün okuyan öğrencilerin, örgündeki dönemleri de dahil, AÖL'deki dönemleri, ilköğretim diplomasıyla kaydolanlarınsa, kaydoldukları dönemden bugüne kadar geçen dönemler yazar. Herkesin toplam dönemi standart 8 yazmamalı. Örneğin ilköğretim diplomasıyla bugün kaydolan bir öğrencide;

"Toplam dönemi: 1"
"AÖL'de okuduğu dönem 1"

olarak yazar. Bu her dönem kayıt yenilediğinde artar, mezun olamayıp yıllarda okulu uzatanların, 15-20 bile olur kısaca. AÖL bakıyorum sitesini değiştirmiş. Belki de fazladan yazan dönemlerinizde yanlışlıkla öyle olmuştur. Zamanla düzelir, sistemi değiştirdilerse birşey diyemem tabi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 03 Şub 2012, 14:15

Evet arkadaşlar mailime yanıt geldi:

Merhaba,
Çağrı merkezimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz ÇAĞRI-140079916 numaralı çağrıya ait yanıt aşağıda yer almaktadır.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Öğrencilik durumunuz kontrol edilmiş olup bilgileriniz güncellenmiştir.

Dönem bilgilerimi kotrol ettim Toplam Dönemi:6 olarak görünüyor, eski durumuna dönmüş benimki.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 03 Şub 2012, 14:58

Bu aöl'ün sitesi felan yenilenme aşamasında heralde oyüzden bilgiler karışmış biraz, benimde iki gün önce toplam dönem 5 aölde okudugu dönem 5ti şimdi toplam dönem 7 aölde okudugu dönem 5 olmuş :mrgreen: yakında düzeltirler sanırım bu hatayı

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
nivli_83
Doktor

Mesaj gönderen nivli_83 » 03 Şub 2012, 16:36

..karnım aç. akşama ne yiyicez arkadaşlar bi yemek söyleyin..
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 03 Şub 2012, 17:21

arıza olduğunu yazmışlar yeni kayıtlarda uzatılmış süresi... aman bu arızadan notlar karışmasında :roll:

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 03 Şub 2012, 21:27

Ben de bakayım diye öğrenci girişi yaptım. Sistem bakım çalışması nedeni ile kapalıymış ve pazartesi saat 13 de açılacakmış. Hazır bakım yapmışken bizim sınav sonuçlarını da girseler de bizde baksak pazartesi :mrgreen:
Resim

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 06 Şub 2012, 17:58

Bugün site açıldı ama benim hala toplam dönemim 8 olarak gözüküyor. Telefonla öğrenmeye çalışsak bizi kaale alıp adam akıllı bir cevap verirler mi dersiniz :?: ( pek güvenemiyorum da yetkililere arkadaşlardan bir kaç olumsuz şey duyduk ya )
Resim

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 06 Şub 2012, 18:01

kripton yazdı:Bugün site açıldı ama benim hala toplam dönemim 8 olarak gözüküyor. Telefonla öğrenmeye çalışsak bizi kaale alıp adam akıllı bir cevap verirler mi dersiniz :?: ( pek güvenemiyorum da yetkililere arkadaşlardan bir kaç olumsuz şey duyduk ya )

Aynı sorun bende de devam ediyor. Valla ben birkaç kere aramıştım önceden birkaç başka sorun için ya telfon açılmıyor yada adam gibi cevap verilmiyor açıkcası zaten şuan istesem de arayamam telefon kapalı :mrgreen: Ama genelinde bir sorun var düzelticeklerdir zaten baskaları arıyordur :lol:

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 06 Şub 2012, 18:13

Arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi aloegitim@meb.gov.tr adresine mail’le durumumu bildirmiştim benimkini bir gün içinde düzelttiler, sizde maille durumunuzu bildirin düzeltirler.
Bir de ben sadece bu konuda ne yapmam gerekir diye sormuştum, tekrar bana mail gönderip Öğrenci numaramı, T.C. Kimlik Numaramı istediler sizde maillerinizde numaralarınızı yazın unutmayın benim gibi :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 06 Şub 2012, 18:27

Bende şimdi mail attım bakalım :D

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön