yeni aktif oldum
yeni aktif oldum
bugün itibariyle yeni aktif oldum ve zorunlu dersler kısmında toplam 30 kredilik ders listesi var.ben bu derslerden mi sınava gireceğim?bir de alanı yok olarak yazıyor ve toplam kredim 102 alan kredim sıfır
Re: yeni aktif oldum
evet o 30 dersin hepsinden sınava gireceksin. alan olmadığından doğal olarak alan kredisi olmaz. toplam kredi olur
- kardelen198
- Uzman Doktor
İlave olarak,
Zorunlu dönem derslerinizin yanında 192 krediyi tamamlamak için seçmeli derslerden de seçip sınava gireceksiniz. Ders seçme işlemi başladığında görebilirsiniz.
Zorunlu dönem derslerinizin yanında 192 krediyi tamamlamak için seçmeli derslerden de seçip sınava gireceksiniz. Ders seçme işlemi başladığında görebilirsiniz.
Sizin mezun olabilmeniz için en az 90 krediye ihtiyacınız olacak. Bu da en az 3 dönem okumanız gerektiğini gösterir. aol de okuyanlar bir dönemde en fazla 30 kredilik ders seçimi yapabiliyorlar.jisguy yazdı:bugün itibariyle yeni aktif oldum ve zorunlu dersler kısmında toplam 30 kredilik ders listesi var.ben bu derslerden mi sınava gireceğim?bir de alanı yok olarak yazıyor ve toplam kredim 102 alan kredim sıfır
Yalnız arkadaşlar sorunuza cevap verirken şu meseleyi atlamışlar. Sizin zorunlu derslerinizin toplam kredisi 30 olabilir ama bu bu derslerin hepsini de bu dönem de seçeceğiniz anlamına gelmez. Ders seçme ekranınız açıldığında bu dönem seçeceğiniz dersler diye bir liste çıkar karşınıza ve orada seçmeli dersler de yer alır. Siz önceliği ortaklardan yana yapın kredi 30 a dolmaz ise o zaman seçmeli derslerden tamamlayın.
Şunu bilmeniz gerekli; Kaçıncı dönemdesiniz bilmiyorum ama Ders seçimi yaparken alt dönemlerden ders seçebiliyor ama üst dönemlerden ders seçemiyoruz. Mesela ben 7. döneme geçtim. Ders seçme ekranı açıldığında şu an zorunlu derslerimin arasında gözüken edebiyat- 8 dil anlatım-8 din-8 ingilizce-8 gibi dersler ders seçme ekranımda yer almayacak ben istesemde seçemeyeceğim. Ortakları seçtikten sonra seçmeliler ile istediğim krediyi dolduracağım.
Sizin de şu an zorunlu ders listesinde bulunan derslerden bazıları muhtemelen ders seçme listenizde yer almayacak.

Bende ocak ayında silik olan kaydımı yeniledim.
şimdi girdim heralde daha ders seçmeler başlamadı galiba..
yoksa benimkisi mi aktif olmadı..
ne zaman başlar ki ders seçimleri..
şimdi girdim heralde daha ders seçmeler başlamadı galiba..
yoksa benimkisi mi aktif olmadı..
ne zaman başlar ki ders seçimleri..
Daha başlamadı ders seçmeler kayıt yenilemelerde yapıldıktan bir süre sonra ders seçme işlemleri başlar.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
o zaman sorun yok..
hayırlısıyla bi başlayalım da maceraya..
hayırlısıyla bi başlayalım da maceraya..
Ben de çok beklemiştim aktif olmadan önce. Evet beklemesi zor ama bekleyecez. Biz de şu an sınav sonuçlarını beklerken 1 hafta ertelediler 

bende çok beklemiştim 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Çalışana kolay
mesela en son sınavda ben bütün derslere çalışmıştım sorular çok kolay geldi. Birtek ingilizceye çalışmadım onun da soruları zor geldi işin özeti budur

- kardelen198
- Uzman Doktor
Kesinlikle Kripton'a katılıyorum çalışırsan kolay, çalısmazsan zor tabi bu durum sözeller için geçerli...
genelde aynı sorular veya benzeri çıkıyor
ewt çalışana... armut piş ağzıma düş yapmıycaksınnn 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Şuan siz yeni sistemde alansız okuyorsunuz, zaten değişiklik yağamazsınız... Yani ellemenize gerek yok.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.