selamlar
- fırst_lady_18
selamlar
Selam açık liselileirn forumu yeni keşfettim ama sıkıbir forumcuyumdur suan için ilgilendiğim 2 site var ama burasıda farklı geldi meslek liseli arkadaşlar vardır sanırım danışmam gerekne konular var sanırım keyifli forumlar 

BİZDE ÖLDÜK....AMA HER NE OLURSA OLSUN ...BU YERYÜZÜNDE ŞARKILAR SÖYLEDİK....(KAZIM KOYUNCU)ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK KARADENİZİN ASİ ÇOCUĞU UNUTMADIK UNUTURMAYIZ....
Re: selamlar
sLm hosqeLdnn....sorularn warsa sor war mslek liseli arkadşLarmz yardmcı olurLAr...bsarıLAr
߀$İKTA$
- fırst_lady_18
çok teşekkür ederim hoşbuldum ayrıca

BİZDE ÖLDÜK....AMA HER NE OLURSA OLSUN ...BU YERYÜZÜNDE ŞARKILAR SÖYLEDİK....(KAZIM KOYUNCU)ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK KARADENİZİN ASİ ÇOCUĞU UNUTMADIK UNUTURMAYIZ....
hoşgeldinn
meslek liseli arkadaşlar için elektronik06 arkadaşimiz bölüm açmıştı
iyi forumlarr

meslek liseli arkadaşlar için elektronik06 arkadaşimiz bölüm açmıştı

iyi forumlarr

-
- Çırak
merhabalar forumumuza hoş geldiniz mesleki açıköğretim lisesi hakıkında bütün sorularınızı bana sorabilirsiniz.başarılar dilerim.
Mesleki Açık Öğretim Lisesi/Elektronik Bölümü Öğrencisi
"Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil" - Fuzuli...
-
- Çırak
ilgili sorularınız yeni forum konuları açın forumunda mesleki açık lise bölümü var oraya yöneltebilirsiniz nesrin hanımfırst_lady_18 yazdı:Selam açık liselileirn forumu yeni keşfettim ama sıkıbir forumcuyumdur suan için ilgilendiğim 2 site var ama burasıda farklı geldi meslek liseli arkadaşlar vardır sanırım danışmam gerekne konular var sanırım keyifli forumlar
- fırst_lady_18
çok teşekkür ederim o bölüme mutlaka bakıcam çok saolun hoşbuldum ayrıca nesrin değil ben özlem 

bende diyorum ki nesrin nerden çıktı ismini yazmamış kii
heralde elektronik06 arkadaşimiz nesrin19 arkadaşimizla karıştırdı senii
tekrar hoşgeldin özlem

heralde elektronik06 arkadaşimiz nesrin19 arkadaşimizla karıştırdı senii

tekrar hoşgeldin özlem

-
- Çırak
pardon tekrar hoş geldiniz özlem hanımfırst_lady_18 yazdı:çok teşekkür ederim o bölüme mutlaka bakıcam çok saolun hoşbuldum ayrıca nesrin değil ben özlem
- fırst_lady_18
kesin öyle oldu azra ama önemli değil sorun düzeltildi no problem 

hg fırst_lady_18 

BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
- fırst_lady_18
hoşbuldum sümeyye 

aramaıza hoş geldin gerçi ben senden sonra geldim sanki ama son cevaplar hoş geldin olması lazım 

Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.