Keşke böyle olmasaydı dediğiniz huyunuz var mı?
- kardelen198
- Uzman Doktor
Re: Keşke böyle olmasaydı dediğiniz huyunuz var mı?
Puanın iyiymiş, bu sorunun cevabını ben de hep merak ediyordum paylaştığın için teşekkürler simariq_
-
- Uzman
senin memleket neresiydi smarig kardeş ortaöğretim puanı verilirken il başarı istatikleri göz önünde tutuluyo ya oyüzden sordum
aslında her olacağı önceden bildiğim halde yine de kendimi tam da olayın ortasında bulmam en nefret ettiğim huyum. Halbuki neyin nereye varacağını biliyorum.. öyleyse sorunum ne benim anlamıyorum.
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
insanları sık boğaz etmek onları bunaltmaktan nefret ediyorum 

kalan kredi:56 toplam kredi:136
alpkurt1650 yazdı:senin memleket neresiydi smarig kardeş ortaöğretim puanı verilirken il başarı istatikleri göz önünde tutuluyo ya oyüzden sordum

Kendini cümle sanma bir noktada bitersin!
sinirlenince kendime hakim olamıyorum.. Sesim sanki fazla yükseliyor.. Aslında kendimi düzeltme aşamasındayım.. Keşke hiç olmasaydı bu huyum 

Aynen sinirlenince bende kendime hakim olamıyorum ağzımdan pişman olacağım sözler dökülüyor. Ve çok çabuk sinirleniyorum bazen saatin tik-tak sesi bile deli eder beni ama 2dk unuturum hepsini eğer ağzımdan özürdilenicek sözler çıkmadıysa.dyg yazdı:sinirlenince kendime hakim olamıyorum.. Sesim sanki fazla yükseliyor.. Aslında kendimi düzeltme aşamasındayım.. Keşke hiç olmasaydı bu huyum

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Sürate meyilli olmak...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
Ortama hiç bir zaman ayak uydurmamak onların bana ayak uydurmasını beklemek
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
keşke herşeyi takıp sorun haline getiren üstüne bir de sağlığından olan saçma salak bir kişiliğe sahip olmasaydım(!)
- kardelen198
- Uzman Doktor
Hep o Yengeç burcu yüzünden bunlar...dyg yazdı:keşke herşeyi takıp sorun haline getiren üstüne bir de sağlığından olan saçma salak bir kişiliğe sahip olmasaydım(!)

en ama en nefret etiğim huyum çok duydusal olmam beni üzen bir şey olduğunda hemen gözlerim dolar sesim titremeye başlar. bu yüzden ben kimseye doğru dürüst içimdekileri anlatamam 

-
- Doktor
Herhangi bir şeye evet yada hayır dediğimde sonradan istesemde tersini söyleyemem (:
bazen en son söyleyceğimi en başta konuşuyorum...tam yeri ve zamanında söylemem gerekenide söyleyemiyorum 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
aceleciyimdir
çok konusurum bu yüzdende insanları sıkıyomusum gibi gelır
kendimi iyi ifade edemem
çok soru sorarım
bu huylarımdan hoslanmıyorum özellıkle acelecilik bu huy basima çok dert acarya neyse
çok konusurum bu yüzdende insanları sıkıyomusum gibi gelır
kendimi iyi ifade edemem
çok soru sorarım
bu huylarımdan hoslanmıyorum özellıkle acelecilik bu huy basima çok dert acarya neyse
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar