AÖL ANKARA DA NEREDE ?
-
- Doktor
AÖL ANKARA DA NEREDE ?
Selam. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Ankara gideceğim ama yerini kestiremedim. Bilen biri varsa Aöl nin nerede oldugunu ve nasıl gıdeceğımı anlatabılır mı
Re: AÖL ANKARA DA NEREDE ?
AÖL'ün sayfasında çıkma belgesi almak için posta yoluyla başvurun diyor orda adreste var ama tabi kesin bir bilgim yok benim.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
-
- Doktor
Kroki için teşekkürler onu arıyordum (:
haydaa en son yapılan 2.ek sınavda gittiğim okulun arkasıymış buras ((:
haydaa en son yapılan 2.ek sınavda gittiğim okulun arkasıymış buras ((:
-
- Uzman
zaten sınavda hocalar beklettiler mezun olanlar kalsın ve az sonra sonuçlar açıklanıcak çıkma belgesi isteyenler hemen alıp memleketine dönebilir demişlerdi bende diplomayı elden almayı düşnüyodumama gidemicemm siz nasıl yapıcaksınız gitmeden de kısa sürede elimize ulaşması için yapılanlar neler ben diploma harcını yatırıpp dekontu yollasam yolluyolarmı yada nasıl geliyo beklenmeden diploma elimize
Ben ilk defa kayıt yaptırırken sorun yaşamıştım diplomanın aslı yoktu halk eğitim merkezi beni Gölbaşı/Ballıkpınar köyüne yolladı biraz uzak ama orada her şey hallediliyor..
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi