Hepimize helal olsun canım resmen halaya tutuştukCeros yazdı:kardelen198 yazdı:Ayy cnm benim yaa valla şu anda ağzım kulaklarıma varmış durumda düzeltemiyorumCeros yazdı:Wouuw kardelen napmışssın öyle hepsi 5 5 5 5Helal olsun tebrikler
Bende çok mutluyum ya belki hepsi 5gelmedi benim ama bütün derslerden geçmenin verdiği o zevk harikaevin içine sığamıyorum
1. Dönem Sınav Sonuçlari Açıklandı
- kardelen198
- Uzman Doktor
Re: 1. Dönem Sınav Sonuçlari Açıklandı
- kardelen198
- Uzman Doktor
Tebrik ediyorum E-mine hayırlı olsunE-mine yazdı:DİL VE ANLATIM 6- 100
SEÇMELİ DİL VE ANLATIM 6- 85
SEÇMELİ YABANCI DİL 6 - 45
İŞLETME 2 - 95
FİZİK 2- 30
TÜRK EDEBİYATI 6 -100
T.C.İNK.TAR. VE ATA.1- 80
FELSEFE 2- 95
KİMYA 2- 25
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 6- 80
YABANCI DİL 6- 50
COĞRAFYA 6 - 90
SEÇMELİ TÜRK EDEBİYATI 6- 95
ayyy 26 kredi almışmmm İngilizceden de geçmişimm
Teşekkür ederim Kardelenciğim,Bende seni tebrik ediyorumm.AÖL 1. sensinnn 
- kardelen198
- Uzman Doktor
yok canım ben 28 kredi aldım 30 krediyle 1. Ceros 
-
ferda_efsa
- Uzman
yazım gelmedi ya diploma almaya gidecek olan arkadaşa vekaletimi versem benimkinide alsa bi duyuruverseniz diplomayı elden alcak arkadaş benle irtibata geçse dönüş biletini alırım mümkünmü bu bi duymayan duyana duyursun
kardelen198 yazdı:yok canım ben 28 kredi aldım 30 krediyle 1. Ceros
Not olarak sensin ama
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
benım notlarımda sole dıl ve anlatım6 90 secmelı dıl anlatım 85 dın kulturu 60 turk edebıyatı 80 ınk6 55 secmelı turk edebıyatı 75 felsefe 75 secmelı dıl anlatım 5 80 ısletme 85 dın5 70 ıng6
30 geo1 25
geo2 25
mat2 30 ya ben hıc 100 goremıyecekmıyım arkadas hadı onuda gectım ben hıc bu sayısallardan gecemıyecekmıyım 
Not olarak canım
Bu arada hepimiz için hayırlı olsun sınav sonuçları..Ben ingilizceden ümidi kesmiştim ama bir soru daha bilmesem kalıyormuşum. ingilizce ve seçmelisi 45 50 diğerleri notlar iyi ama not ortalamamı düşürür mü bu iki düşük not acaba
- kardelen198
- Uzman Doktor
Boşver çok da bişey değişmez 80 yukarısı aynı notu veriyolarmış en azından ing-6'nın stresi üzerinden kalkmış olurE-mine yazdı:Not olarak canımBu arada hepimiz için hayırlı olsun sınav sonuçları..Ben ingilizceden ümidi kesmiştim ama bir soru daha bilmesem kalıyormuşum. ingilizce ve seçmelisi 45 50 diğerleri notlar iyi ama not ortalamamı düşürür mü bu iki düşük not acaba
Evet canım keşke diğer arkadaşlarda geçseydi sevincimiz tam olsaydıkardelen198 yazdı:Boşver çok da bişey değişmez 80 yukarısı aynı notu veriyolarmış en azından ing-6'nın stresi üzerinden kalkmış olurE-mine yazdı:Not olarak canımBu arada hepimiz için hayırlı olsun sınav sonuçları..Ben ingilizceden ümidi kesmiştim ama bir soru daha bilmesem kalıyormuşum. ingilizce ve seçmelisi 45 50 diğerleri notlar iyi ama not ortalamamı düşürür mü bu iki düşük not acaba
- travego_1991
- Acemi
Bu sınavdan 9 kredi almışım sadece coğrafya ve ingilizceye çalışmıştım diğerlerinin alt yapıları olmadığı için hiç kapaklarını bile açmadım 163 kredim var fakat bölümümü değişicem şu an eşit ağırlıktayım sözele geçmeyi düşünüyorum. Aslında genel kültüre geçsem hemen mezun olurum ama genel kültür alanını pek benimsemiyorum.

En son travego_1991 tarafından 24 Şub 2012, 02:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
ya arkadslar benım notlarım hep boyle gelıyo sızce dıploma notum dusuk gelırmı ya bu seferde bu aklıma takıldıbyMRZ yazdı:benım notlarımda sole dıl ve anlatım6 90 secmelı dıl anlatım 85 dın kulturu 60 turk edebıyatı 80 ınk6 55 secmelı turk edebıyatı 75 felsefe 75 secmelı dıl anlatım 5 80 ısletme 85 dın5 70 ıng630 geo1 25
geo2 25
mat2 30 ya ben hıc 100 goremıyecekmıyım arkadas hadı onuda gectım ben hıc bu sayısallardan gecemıyecekmıyım
byMRZ yazdı:ya arkadslar benım notlarım hep boyle gelıyo sızce dıploma notum dusuk gelırmı ya bu seferde bu aklıma takıldıbyMRZ yazdı:benım notlarımda sole dıl ve anlatım6 90 secmelı dıl anlatım 85 dın kulturu 60 turk edebıyatı 80 ınk6 55 secmelı turk edebıyatı 75 felsefe 75 secmelı dıl anlatım 5 80 ısletme 85 dın5 70 ıng630 geo1 25
geo2 25
Canım hesaplasana sen bir fikir edinirsin en azından buzamana kadar girmiş oldugun başarılı sınavların notlarını topla toplam derslere böl çıkıyor ortalama.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Travego notların baya kötü gelmiş ama olsun sağlık olsun bidahaki sınava bende geo. mat fizik kmya biyoloji seçicem
bende naparım bilmiyorum. 
- travego_1991
- Acemi
İşin ilginç kısmı ne biliyormusunuz ben matematik olsun geometri fizik kimya biyoloji olsun sayısal derslerinden hiç anlamam alt yapı yok gibi bişey ama bazen loto oynamak işe yarıyo demekki matematik 2 den geçmişim biyolojiden de 1 soruyla kaçırmışım zaten ben muaf olmak için girdim bunlara geçemeyeceğimi bildiğim için zorunlu derslerden kalktılarCeros yazdı:Travego notların baya kötü gelmiş ama olsun sağlık olsun bidahaki sınava bende geo. mat fizik kmya biyoloji seçicembende naparım bilmiyorum.