travego_1991 yazdı:İşin ilginç kısmı ne biliyormusunuz ben matematik olsun geometri fizik kimya biyoloji olsun sayısal derslerinden hiç anlamam alt yapı yok gibi bişey ama bazen loto oynamak işe yarıyo demekki matematik 2 den geçmişim biyolojiden de 1 soruyla kaçırmışım zaten ben muaf olmak için girdim bunlara geçemeyeceğimi bildiğim için zorunlu derslerden kalktılarCeros yazdı:Travego notların baya kötü gelmiş ama olsun sağlık olsun bidahaki sınava bende geo. mat fizik kmya biyoloji seçicembende naparım bilmiyorum.
Aslında doğru söylüyosun ama biri sorduğu zaman hangi alandan mezun oldun diye genel kültür dersem o nasıl bi alan demelerinden çekiniyorum biraz takıntılı bir insanım farkındayımsaddamhuseyin yazdı:travego_1991 kendi kendine eziyet etmekten zevkmi aliyosun?![]()
genel kulturden de bitirsen uni sinavinda puanin kirilmayacak, turkce matematikten de bitirsen, yine aynisi olacak... eeeeeeee o zaman aolun matematigiyle ugrasmak neden? kredini doldur mezun ol, matematikle ilgili bolum istiyosan ayrica ygs lys calisirsin
![]()
travego_1991 yazdı:Aslında doğru söylüyosun ama biri sorduğu zaman hangi alandan mezun oldun diye genel kültür dersem o nasıl bi alan demelerinden çekiniyorum biraz takıntılı bir insanım farkındayımsaddamhuseyin yazdı:travego_1991 kendi kendine eziyet etmekten zevkmi aliyosun?![]()
genel kulturden de bitirsen uni sinavinda puanin kirilmayacak, turkce matematikten de bitirsen, yine aynisi olacak... eeeeeeee o zaman aolun matematigiyle ugrasmak neden? kredini doldur mezun ol, matematikle ilgili bolum istiyosan ayrica ygs lys calisirsin
![]()
Bu arada genel kültüre mi geçeyim yoksa sözelemi geçeyim ne yapayım arkadaşlar
Muaf derslerde gördüğünüz gibi hiç sözel ders yok
sosyal bilimlere geçince daha önceden girmiş olduğum tarih ve coğrafya dersleri tekrar ders seçme ekranına geliyo çünkü eşit ağırlık ve sözel de ki alan kredileri uyuşmuyo zannedersem genel kültür seçip mezun olacam başka çare kalmadı.Ceros yazdı:Sosyal bilimlere geç ? Oda zor değil okadar.
travego_1991 yazdı:sosyal bilimlere geçince daha önceden girmiş olduğum tarih ve coğrafya dersleri tekrar ders seçme ekranına geliyo çünkü eşit ağırlık ve sözel de ki alan kredileri uyuşmuyo zannedersem genel kültür seçip mezun olacam başka çare kalmadı.Ceros yazdı:Sosyal bilimlere geç ? Oda zor değil okadar.
ferda kopya olayına çok karşıyım Allah a şükür zerre kadar kopya çekmeden aldım bu notları ama sorular çok kolaydı çalışınca alınabilecek notlarferda_efsa yazdı:maşallah ya sizin notlar rda bi anormallik var gibi toplu kopya filanmı vardı millet 100 lerden bahsediyorr çok çlıştınız demek bu notlarla ilerde bomba gibi yıkılan bidiploma sizleri bekliyor
ferda dönem ilerledikçe ders sayısı azalıyor ayrıca konular daha kolaylaşıyor. Mesela ben coğrafyadan ilk dönem 65 almıştımlise 1 konuları bazen daha zor oluyor. Ben bu dönem online test hiç çözmedim ama baya eski soru çözdüm bi de kitapları baştan sona okudum sınava yakın bi daha okudumferda_efsa yazdı:sizn notlarda bi anormallik yoksa başarılı bi açıklise nesli geliyor eskiden zordu sanki millet alıalı vermiş 100 bu yüzü nerden buluyonuz siz online testlermi işe yaradı yada hangi kaynaklardan ders çalıştınız tirrliyomm haa dıkandımm
emine tebrik ederim seni ingilizceyi geçmişsin. Diğer derslerin yüksek olursa o onu telafi eder. Geçmişsin ya bence güzel. Bakalım biz ne yapacaz.E-mine yazdı:Not olarak canımBu arada hepimiz için hayırlı olsun sınav sonuçları..Ben ingilizceden ümidi kesmiştim ama bir soru daha bilmesem kalıyormuşum. ingilizce ve seçmelisi 45 50 diğerleri notlar iyi ama not ortalamamı düşürür mü bu iki düşük not acaba